Hjælp 'Paradise'-Nanna med at vælge ny hårfarve

Den blonde paradiso er træt af sit afblegede hår og har derfor brug for din hjælp til at vælge en ny hårfarve.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 28. juli 2015 kl. 20:55

Vi kender hende som helt lyshåret, men nu er Nanna Christensen fra årets sæson af ‘Paradise Hotel’ blevet træt af de lyse lokker. Hun er dog i tvivl om, hvilken farve håret så skal have.

16-årige Nanna som brunette (Foto: Privat)

16-årige Nanna som brunette (Foto: Privat)


– Jeg er blevet mere og mere træt af mit helt lyse, afblegede hår. Det er kedeligt at se på. Jeg vil have noget nyt. Jeg er derfor nødt til at springe ud i noget andet end bare blondt Men hvad for noget, skal det være?, skriver Nanna på sin blog og fortsætter:
– Jeg har jo været helt mørkhåret engang. Dengang jeg ikke gik med extensions, og mit hår var lækkert og super langt. Men halvdelen knækkede af, da jeg spontant ville være lyshåret. Dumme Nanna. Jeg er så ked af, at jeg gjorde det. Men jeg vil ikke være så mørk igen, da det er lige er i overkanten.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Nanna i vilde håreksperimenter
Har brug for din hjælp
Nanna har dårlige erfaringer med frisører, da hun ofte ikke har fået det hår, som hun har ønsket. Hun har dog fundet en frisør, som hun er tryg ved, så nu mangler hun bare at finde den helt rette hårfarve. Dertil har hun brug for netop DIN hjælp.
– Jeg tænker måske, at karamelfarvet er rigtig lækkert. Men tør jeg springe ud i det? Hvad synes I? Jeg skal ikke være hel mørk, men mørkeblondt blandet med karamel måske. Håber, at det kan lade sig gøre. Men vil gerne høre jeres mening?, skriver Nanna på bloggen.
Nanna har også tidligere forsøgt sig med blåt hår. Se, hvordan det så ud HER!
Stem nedenfor på, hvilken hårfarve, som du synes, Nanna skal have:

Hvilken hårfarve skal Nanna vælge?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Nanna blev såret: Holder sig fra fyre 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.