Hiba indrømmer: Jeg var starstruck

Hiba har jammet med på Martins musik længe, så derfor var det noget af en omvæltning for hende pludselig at få gode råd af verdensstjernen.

Af Lykke Buhl - 8. marts 2021 kl. 14:56

Den 29-årige dj og producer Martin Jensen har en international karriere som dj, hvor han har haft kæmpe streaminghits og arbejdet sammen med store kunstnere som Katy Perry og Ed Sheeran.

Men som de fleste ‘X Factor’-seerne nok har opdaget, så er Martin Jensen stadig helt nede på jorden. Og det har ikke mindst imponeret hans ‘X Factor’-deltager Hiba, der fredag aften måtte forlade ‘X factor’.

LÆS OGSÅ: Ny ‘X Factor’-dommer: Jeg forsøger ikke at vinde

Hiba indrømmer, at hun i starten var ret starstruck over at skulle arbejde sammen med ham.

– Det er jo mega vildt at stå og se en international kendt dj på skærmen og så lige pludselig den næste dag, så er man så tæt på og har et tæt bånd. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der drømmer om det, så det er vildt, det er gået i opfyldelse for mig, fortæller Hiba om sin mentor.

Martin Jensen har samarbejdet med store internationale navne som eksempelvis Katy Perry

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Martin Jensen (@djmartinjensen)

LÆS OGSÅ: TV 2 melder ud: Flere ændringer i ‘X Factor’

Hiba drømmer selv om at gøre karriere indenfor musikken, ligesom hendes dommer har gjort, så derfor er han et stort forbillede for hende.

Og så er Martin Jensens kæmpehits som ‘Solo Dance’, Nobody’ og ‘All I Wanna Do’ bestemt heller ikke gået over hovedet på den 26-årige deltager.

LÆS OGSÅ: Hiba forklarer alt: Derfor brød jeg sammen på scenen

– Det er jo mega fedt at have en dommer, hvis musik man også hører og godt kan lide og jammer til. Og så står man pludselig tæt på ham og får råd, det er mega fedt, forklarer Hiba.

Ifølge Martin Jensen forbliver der et samarbejde mellem ham og Hiba, selvom hun fredag måtte forlade ‘X factor’.

Hiba kæmpede med tårerne i sin ‘save med song’. (Foto: Ritzau Scanpix)

Læs mere om