'Familien fra Bryggen' giver den gas i badeland

Mopper har været kreativ og syet sin egen badedragt til aftenens program, hvor familien skal til Lalandia.

Af Jonas Sand - 12. marts 2015 kl. 14:50

I aftenens afsnit kan du følge ’Familie fra Bryggen’, når de smutter en tur til Lalandia og giver den gas. Mopper er på forhånd ikke specielt interesseret i turen, men da hun endelig overgiver sig, bliver der ikke sparet på noget.
– Ja, jeg har syet min egen badedragt. Jeg gider jo ikke vise mig frem, så jeg har været i gang. Den tog kun et time at lave, og den blev flot. Den skal I glæde jer til at se, fortæller hun til Realityportalen.dk.
Du kan se resultatet af Moppers anstrengelser i aften kl. 20:00 på TV3.
Indtil da kan du få en lille forsmag, hvis du ikke kan vente.


LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg har fundet manden i mit liv
LÆS OGSÅ: Linses veninder arver brugte dildoer
LÆS OGSÅ: Linse og Mopper godkender Geggos kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.