Her vender 'Boligkøb i blinde' tilbage: Det kan seerne glæde sig til

Nu afsløres premieredatoen for tredje sæson af TV3-programmet ‘Boligkøb i blinde’.

Af Emilie Holm Egebro - 2. april 2019 kl. 07:25

I efteråret 2017 havde TV3 premiere med et nyt boligprogram – ‘Boligkøb i blinde’. Her fulgte vi fem par, der overdrog alle deres penge til to eksperter, Tobias, der er ejendomsmægler, og Mads, der er er arkitekt. De to eksperter skulle så købe hvert par et hus – uden parret selv havde set det – og efterfølgende istandsætte det indenfor parrets budget.
Anden sæson af programmet rullede over skærmen i efteråret 2018, men heldigvis skal vi ikke vente helt til efteråret 2019 med at se tredje sæson rulle over skærmen. Den nye sæson har nemlig premiere allerede tirsdag den 23. april klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Det ser du ikke på tv: Sådan kan ‘Boligkøb i blinde’ lade sig gøre

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Boligkøb i blinde’: Så meget sker bag kameraerne
Camilla Ottesen er for anden gang vært på programmet, og hun kan love, at der er masser at se frem til, når en række spændte par endnu engang køber et hus uden at have set det.
– Ligesom i de to andre sæsoner, får vi nogle fuldstændig fantastiske mennesker at se, som overdrager deres økonomi til os, og så køber vi jo – ret ofte – et ret grimt hus til dem, som vi jo så forvandler. Og jeg synes jo, at seerne skal glæde sig til at se den her forvandlingsproces. Der er jo noget bedre, end når man starter med at se noget, der bare er virkelig grimt, for så derefter at se arkitekten Mads og indretningsarkitekten Camilla forvandle det hele, så huset bliver fuldstændig indflytningsklart. Den proces er bare så fed at se. Det er et program, man skal glæde sig til, og de medvirkende er modige – igen, forklarer Camilla.
LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…
LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig
– Konceptet er egentlig det samme, som det er i de andre sæsoner, og det er, fordi det fungerer. Så vi synes ikke, at der er noget, der skal laves om. Folk kommer stadigvæk ud og ser deres hus, som er brunt, orange og meget umoderne, og vupti, efter et par måneder, så er det helt anderledes. Men det er så bare ikke vupti. Det er en lang proces, og nogle gange bliver vi også forsinkede, hvilket jo selvfølgelig kan være frustrerende end de medvirkende. Men når de så får deres hus, så bliver de meget glade, fortsætter hun.
Se første afsnit af ‘Boligkøb i blinde’ sæson tre tirsdag den 23. april klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.
Se interviewet med Camilla Ottesen øverst i artiklen, hvor hun fortæller om den nye sæson.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet
LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle