Her er Teiturs nye kærlighed

Teitur fortæller, hvem der får ham til at svæve på en lyserød sky.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. februar 2021 kl. 8:56

Teitur Skoubo nyder for tiden livet på Færøerne, hvor udsigten som bekendt er meget smuk. Men for 2019’s ‘Paradise Hotel’-vinder er det udsigten til noget andet smuk end lige naturen, der drager ham.

Han bor nemlig hos en pige, mens han opholder sig på Færøerne, og de to har netop sat en titel på deres forhold.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Den blev de enige om efter en weekend på Hotel Hilton.

– Vi har hygget, spist godt mad og vi har sgu drukket lidt. Og så har vi snakket om tingene og er blevet enige om, at vi er eksklusive, siger han til Realityportalen.

Teitur vil gerne fortælle om, hvem den søde pige er, og han nævner også, at der nok ikke går længe, før de vil stå frem sammen – de skal bare lige være helt sikre på, hvad der skal ske.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitystjerne på skadestuen efter voldsomt uheld

– Hun er først i 20’erne og meget smuk. Lige præcis min type udseendemæssigt. Hun har nogle virkelig smukke øjne – sådan et skandinavisk udseende. Flot, sød og god krop, siger Teitur og griner.

Han fortsætter:

– Vi har det godt sammen. Hun er sgu lige det, som jeg har søgt. Hun fik fejet benene væk under mig meget hurtigt. Jeg gider ikke sige alt for meget lige nu, men jeg kommer nok til at vise hende frem inden alt for lang tid. Tror jeg, siger ‘Paradise’-stjernen.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

Sidste sommer deltog han i det for Danmark nye realityprogram ‘Singletown’, hvor han med sin daværende kæreste Christel Trubka kæmpede for forholdet. De forlod programmet som kærester, men kort tid efter gik de fra hinanden. Det meldte de dog først ud i begyndelsen af november.

LÆS OGSÅ: Skal Mascha Vang have en søn?

Læs mere om