Her er sandheden om Teiturs sygdom - Her & Nu

Her er sandheden om Teiturs sygdom

En god joke skal man aldrig gå af vejen for, men det er en meget god idé at gøre det helt klart, at det er en joke.

Af Louise Vilsbøl - 11. november 2019 kl. 07:28

Tilbage i midten af oktober viste Teitur billeder frem på sin Instagram-profil af nogle meget røde øjne, og han spurgte sine følgere, hvad der kunne være galt. Vennerne Lenny og Jonass havde dog et bud, og derfor skrev de på Instagram, at Teitur havde fået klamydia i øjnene.
HOT NEWS: Geggo udgiver bog om sit liv
Det var der flere medier, der skrev, og lynhurtigt blev det bredt ud, at Tetitur havde fået den seksuelt overførte infektion i øjnene. Nu fortæller Jonass og Teitur dog, hvad der i virkeligheden skete. Drengene troede nemlig, at det var ret tydeligt, at det var en prank, at Teitur havde klamydia i øjnene, men folk tog det ret seriøst.
LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen
Det finder de to spasmagere dog enormt morsomt, og endnu sjovere synes de, at det er, at når man nu googler klamydia, så skal man ikke lede længe, for billeder af Teitur kommer op, og hvis man googler klamydia i øjnene, så er de første mange billeder af Teitur.
LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution
I virkeligheden var det noget helt andet, som dog også viste sig at være meget smitsomt, der var galt med Teiturs øjne, og han endte med at bløde ud af øjnene og haste til lægen.
Hør hvad der var galt i drengenes video herunder.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn