Her er premieredatoen på den nye sæson 'X Factor' - Her & Nu

Her er premieredatoen på den nye sæson 'X Factor'

Så er det blevet tid til, at talentshowet endnu engang løber af stablen.

Af Emilie Holm Egebro - 29. december 2015 kl. 10:25

Den 8. januar ruller en spritny sæson ‘X Factor’ over skærmen. Det er den niende sæson af det populære program, og i år kan vi, foruden at gense Blachman og Remee, også møde den nye dommer Mette Lindberg og vært Sofie Linde.
– Der er en vildt god kemi imellem vores tre dommere. Allerede til castingen slog det gnister mellem dem, de giver hinanden et nyt og spændende modspil, som i den grad skinner igennem på skærmen. Alle kan se frem til at opleve denne nye dommertrio, som, jeg tror, vil både overraske og underholde seerne, afslører DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelse fra DR.
– Jeg er virkelig glad for, at Remee og Thomas Blachman har sagt ja til endnu en sæson. Jeg er imponeret over, hvordan de gang på gang formår at spotte og udvikle alle de kæmpe talenter, som vi har i Danmark. Mindst lige så glad er jeg for, at Mette Lindberg er vores nye kvindelige dommer. Hun har kæmpe erfaring med at stå på en scene, og samtidig har hun virkelig noget på hjerte, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: X Factor vender tilbage: Sofie skælder ud
‘Sofie bliver en fantastisk vært’
At Sofie Linde skal træde til som ‘X Factor’-vært, er også noget, som underholdningschef Jan Lagermand Lundme mener, at danskerne kan glæde sig til.
– Jeg er slet ikke i tvivl om, at Sofie Linde bliver en super sej og fantastisk ‘X Factor’-vært. Hun har været i DR i mange år og har stor erfaring indenfor værtsfaget. Sofie er på alle måder charmerende og indlevende, og allerede nu styrer hun dommerne med kyndig hånd og kærligt modspil, udtaler underholdningschefen i pressemeddelelsen fra DR og tilføjer:
– Hun har gjort værtsrollen til sin helt egen, og med både humor og varme møder hun de nye ‘X Factor’-deltagere. Jeg glæder mig meget til at se hende på scenen som vært på Danmarks største underholdningsprogram.
Se billeder af de tre dommere og Sofie Linde øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′ afslører: Det kommer du til at se i 2016
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.