Her er ‘Nybygger’-vinderne

Særligt ét par er på forhånd udråbt til favoritter.

Af Louise Vilsbøl - 24. november 2021 kl. 14:57

Spændingen er i højsædet forud for aftenens finale i ‘Nybyggerne’. Her vil det blive afgjort, hvilket et af de fire par, der har imponeret seerne mest, og hvem der dermed kan gå fra programmet som ejere af deres helt eget drømmehus i Sønderborg.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Ser Mikkel igen

Hele afgørelsen er op til seerne, og derfor er det svært at spå om, hvilket par, der er favoritter til at løbe med sejren. Men under programmet har man kunnet følge alle par eller personer fra ‘Nybyggerne’ på Instagram, og her er det ikke svært at se, hvem der er mest populær. Der er nemlig ét par, der giver de andre baghjul og vinder på Instagram.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mette Helena fortæller om finalen i ‘Nybyggerne’.

Færrest følgere har alderspræsidenterne Tanja og Jørgen, som har en fælles profil, der er oprettet til programmet. Her har de har godt 3000 følgere. De øvrige deltagere har brugt deres eksisterende profiler og har derfor et naturligt forspring.

LÆS OGSÅ: Linses store sorg: Jeg savner ham

På tredjepladsen finder man Line og Benjamin, som til sammen har 4200 følgere fordelt på Lines godt 3000 følgere, mens Benjamin har 1200, der følger flittigt med på hans Instagram-profil. Lucas og Martin klarer sig lidt bedre på det sociale medie, hvor Lucas har 4.300 følgere, og Martin har 7.500 følgere – til sammen har de to altså 11.800, der hepper med.

De suveræne vindere på Instagram er dog Reece og Caroline, som har henholdsvis 21.500 og 27.800 følgere. De nærmer sig altså 50.000 følgere til sammen, og det må være det tætteste, man kan komme på at udråbe en favorit forud for programmet.

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Stormester’: Her er første deltager

Danske Spils vindere er…

Intet er dog sikkert, og der er ikke taget højde for, hvor mange følgere de respektive par havde forud for konkurrencen. Hos Danske Spil er de dog enige i vurderingen omkring, at Caroline og Reece er favoritter – her giver det kun odds 1,33, hvis parret i grønt hus vinder.

Danske Spil vurderer, at andenpladsen er tæt løb mellem Tanja og Jørgen til odds 5,00 og Lucas og Martin til odds 6,00 – her går sidstepladsen til Line og Benjamin i gult hus, som giver odds 12,00, hvis de vinder.

Men uanset odds og antallet af følgere, er konkurrencen åben, og det er i sidste ende op til seerne ved aftenens live-afstemning, så der er god grund til at se med og stemme på sin favorit.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay