Her er forklaringen: Derfor hed hun Mopper - Her & Nu

Her er forklaringen: Derfor hed hun Mopper

Der er mange skøre kælenavne i ‘Familien fra Bryggen’ – få forklaringen på dem her.

Af Dan Bjerggård - 20. februar 2014 kl. 18:55

Geggo, Gogge, Lange, Nogge, Wiks, Bobs, Mopper og mange flere. ‘Familien fra Bryggen’ har mange kælenavne til hinanden, og hvert kælenavn har sin helt egen specielle historie.
– Vi har altid kaldt hinanden en masse sjove navne, men de, som bliver brugt mest, er Geggo, Nogge, Wiks og Mopper, fortæller Stephanie Karma ‘Geggo’ til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse genoptager arbejdet: Mopper ville blive stiktosset
LÆS OGSÅ: Se Moppers smukke afsked
Historien bag kælenavnene
Selv går Stephanie under kælenavnet ‘Geggo’, hvilket hun er blevet kaldt, siden hun blev født.
– Jeg var utrolig grim som barn og manglede begge mine fortænder. Min onkel, Mikkel, syntes åbenbart, at jeg lignede en øgle, men det kunne de ikke kalde mig, så det blev i stedet til ‘Geggo’.

Mopper, Familien Fra Bryggen Foto: Janus Nielsen

Mopper, Linse og Geggo tilbage i 2015
Foto: Janus Nielsen


Faktisk er det Mikkel Kessler som står bag de fleste af familiens kælenavne. Også Linses kælenavn ‘Nogge’ kommer fra ham.
– Det startede med ‘Gokke’, og jeg ved ikke hvorfor, eller om jeg har lyst til at vide det, men senere er det blevet til ‘Nogge’, forklarer Geggo med et smil.
‘Mopper’ er dog et kælenavn, som Geggo kom med, da hun var en helt lille pige.
– Som sagt var jeg ret grim som barn, og jeg havde også lidt talefejl, så jeg kunne ikke sige mormor. Derfor sagde jeg ‘Mopper’, og det har hængt ved lige siden, siger Geggo og tilføjer:
-Mikkel, som vi kalder Wiks, har altid forkortet ‘Mopper’ til ‘Bobs’, så det brugte vi også nogle gange. Det er egentlig historien bag vores kælenavne, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det skal der ske med Moppers hund
LÆS OGSÅ: TV3: Mopper elskede at være “Mopper”
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.