Her er den nye vært på ‘X Factor’

Sofie Linde er gravid og går på barsel, og derfor bliver Melvin Kakooza vært på liveprogrammerne i ‘X Factor’.

Af Lotte Knudsen - 15. december 2020 kl. 15:29

Som vanligt er det Sofie Linde, der byder velkommen, men når ‘X Factor’ går live fra 26. februar, bliver det med Melvin Kakooza som vært, da Sofie Linde, der er gravid med sit andet barn, på det tidspunkt er gået på barsel.

LÆS OGSÅ: Afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’

Den populære komiker er lige nu aktuel med anden sæson af ‘Helt sort’ på TV 2 og TV 2 PLAY – en programserie, han vandt en pris for som ‘Årets vært’ ved ZULU Awards 2020. Han har desuden været med i ‘Stormester’ på TV 2, spillet hovedrollen i tv-serien ‘Sunday’,  og været vært på Gaffa Prisen 2020. Under forårets nedlukning kunne danskerne også møde Melvin på de sociale medier, hvor han opfordrede alle til at være med til ‘Coronafitness’.

– Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I ‘X Factor’ er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge. Jeg glæder mig til at stå på scenen og byde velkommen til de store talenter – og føre familien Danmark igennem et godt program. Sofie har sagt, at jeg bare skal være mig selv og sørge for at gøre det til mit og nyde øjeblikket – så det har jeg tænkt mig, siger Melvin Kakooza.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

– Jeg er rigtig glad for, at Melvin har sagt ja til at være vært på ‘X Factor’, når Sofie går på barsel. Jeg er en af de mange danskere, der har fulgt med i Melvins karriere både på tv og sociale medier, og der er ingen tvivl om, at han har et helt særligt talent for at underholde, og så har han et stort nærvær, som er utrolig vigtigt på et program som ‘X Factor’, hvor alt kan ske. Jeg tror faktisk ikke, vi kunne have fundet en bedre afløser for Sofie, siger underholdningsredaktør Dorte Borregaard, TV 2.

‘X Factor’ 2021 har premiere fredag 1. januar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Melvin Kakooza (@melvinkakooza)

 

Læs mere om