HOT SWING: Her er de seks swinger-regler

Vil du gerne med i swinger-miljøet som landmand-Ole? Så læs med her.

Af Emilie Holm Egebro - 11. december 2015 kl. 19:25

I denne sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ har landmand-Ole fået manges øjne op for swingerklubber. I programmet er der flere af kvinderne, der er i tvivl om, hvordan det helt præcis foregår i det såkaldte “swinger-miljø”. Hvis du er i samme situation, så få de seks sexregler her.
De seks swingerregler:
1. Et nej er altid et nej. Og skal respekteres under alle forhold.
2. Medmindre det er med en fast partner, er brug af kondom altid obligatorisk.
3. Hvad der sker i klubben, bliver i klubben. Diskretion er påkrævet. Derfor har mange en stiltiende aftale om, at der er tavshedspligt som medlem. Denne regel er vigtig, fordi antallet af swingere i Danmark er stigende, og man derfor kan støde på et påklædt medlem i sit nærområde, på sin arbejdsplads eller et andet sted.
4. Vær erotisk klædt. For mændenes vedkommende typisk boksershorts, tights, underbukser. For kvindernes vedkommende trusser og andet lingerie. Det er også tilladt at være helt nøgen.
5. Hvis du kommer som single, så må du ikke lægge dig på en seng eller i et rum, hvor der er et andet par i gang, uden at du er inviteret med.
6. Hvis du kommer som par, må du godt lægge dig på en seng ved siden af et par, der er i gang med at dyrke sex. Men du må ikke blande dig, før du bliver inviteret ved eksempelvis en berøring.
Listen er udarbejdet af Swingerguiden.dk.
Se billederne af Ole øverst.
LÆS OGSÅ: Ole fra ‘Landmand søger kærlighed’ taler endelig ud
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole havde sex i programmet: Nu fortryder han
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.