Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’

Lene og Philip er klar til at byde velkommen til 14 nye beboere i ‘Hjem til gården’ sæson 4.

Af Rikke Lynge - 23. marts 2020 kl. 7:27

Castet er på plads og 14 nye beboere er klar til at flytte ind på en gård på Møn, hvor vært Lene Beier og dommer/mentor Philip Dam Hansen står klar til at tage imod til sæson 4 af ‘Hjem til gården’.

Lene Beier er vært, og Philip Dam Hansen er mentor. Hver uge vurderer Philip, om beboerne har bestået ugeopgaven. ( Lotta Lemche/TV 2)


LÆS OGSÅ: Lene Beier trækker i arbejdstøjet: Klar til flere landmænd
Reglerne er som altid, at beboerne skal yde, før de kan nyde. Derfor er der ingen rindende vand, ingen elektricitet og intet supermarked i nærheden. Ligesom reglerne er, som de plejer, så er castet det også. Det vil sige, at der er castet deltagere fra hele Danmark og med forskellig baggrund, som er nødt til at samarbejde for at få mad på bordet og for at løse de fælles opgaver, der hver uge kommer.
Der er en halv million kroner på spil for de 14 beboere, der hver uge kæmper om en plads på gården, når beboerne i fællesskab skal løse en opgave, som forbedrer og letter livet på gården.

De 14 beboere på vej til Gården, som bliver deres nye hjem de næste 10 uger. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)


LÆS OGSÅ: Se her: Felix Smith viser nyt familiemedlem frem
Midt i fællesskabet kæmper de også mod hinanden om at blive længst på gården, og hver uge vælger storbonden en beboer, som bliver førstekæmper. Førstekæmperen skal derefter vælge sin modstander, som bliver andenkæmper, og de to mødes i en tvekamp, hvor de kæmper for deres overlevelse på gården.
Således bliver der færre og færre beboere på gården, mens mængden af pligter er de samme. De sidste to beboere mødes i en finale, hvor det afgøres, hvem der vinder ‘Hjem til gården’ og præmien på en halv million kroner.
‘Hjem til gården’ sæson 4 har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY søndag den 29. marts klokken 20.00.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Date mig nøgen’ sæson 3 får nyt twist
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den nye vært på ‘The Bachelor’