Her er de nominerede til årets tv-priser

Der bliver kastet masser af guldstøv, når Billed-Bladets årlige Tv-Guld-fest kårer landets bedste tv-værter og programmer ved en eksklusive gallafest, der bliver afholdt i hjertet af København.

Af Newspaq - 25. februar 2015 kl. 12:09

Til Tv-Guld-festen bliver der uddelt priser til årets kvindelige og mandlige underholdningsvært, årets kvindelige og mandlige nyhedsvært, årets kvindelige og mandlige sportsvært samt årets tv-program.
Derudover er der hovedprisen, som er den eftertragtede tv-pris på 100.000 kroner, der gives til årets bedste dokumentarprogram.

Mikael Kamper og Cecilie Beck har mulighed for at genvinde titlen som årets henholdsvis kvindelige- og mandlige nyhedsvært, og også Ulla Essendrop og Morten Ankerdal har muligheden for endnu en gang at blive kåret som årets sportsværter.
LÆS OGSÅ: HOT STUFF: TV Festival blåstempler reality-tv
Nye talenter er på listen
Der er mange gengangere på listen, men også nye talenter er blandt de nominerede, og således har Mette Cornelius, der er nomineret i kategorien årets kvindelige sportsvært, og Lene Beier, nomineret til årets kvindelige underholdningsvært, mulighed for at hive en pris med hjem. TV 2 har i alt 24 nomineringer, mens DR har ni nomineringer.
Også årets tv-program skal kåres af læserne, og her dyster udsendelser som Vild med Dans og Bonderøven mod sværvægteren, DRs successerie Arvingerne.
Cremen af danske tv-branche plejer at møde op i kjole og hvidt til den eksklusive gallafest, som i år bliver afholdt fredag den 13. marts på Hotel d’Angleterre i København.
Se alle de nominerede HER.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.