HER ER DATOEN: Så længe må vi vente på 'Paradise Hotel'

Der er stadig et godt stykke tid, til den nye sæson ruller over skærmen, men nu er nedtællingen i gang.

Af Louise Vilsbøl - 4. marts 2019 kl. 12:00

I de gode gamle dage var der premiere på den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ i begyndelsen af februar, men de seneste år er premieren rykket længere og længere frem, så det først blev helt henne i marts måned, spændingen blev forløst.
HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er gravid
I år må vi dog vente endnu længere på den nye sæson, som blev optaget helt tilbage i oktober og november sidste år. Faktisk må de trofaste fans vente i mere end fire uger endnu, før de kan få deres ‘Paradise’-fix. Der er nemlig premiere på den 15. sæson af programmet tirsdag d. 26. marts kl. 22.00, og igen i år vil ‘Paradise’-ugen vare i tre dage, så programmerne sendes tirsdag, onsdag og torsdag.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
Selvom premieren falder senere, end det tidligere har været tilfældet, så lover TV3 dog, at seerne ikke vil blive snydt for afsnit i den anden ende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk skriver historie: Det er aldrig set før
Desuden ser det ud til, at der er nok at glæde sig til. Det første smugkig på den kommende sæson ser i hvert fald lovende ud, og det lader ikke til, at der er skruet ned for hverken drama, skænderier, alkohol flirts eller hed sex. Se det første klip fra ‘Paradise Hotel’ sæson 15 herunder.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe er blevet indlagt i USA