HER ER DATOEN: Rikke byder velkommen til ‘Paradise Hotel’

‘Paradise Hotel’ sæson 17 er tættere på endnu nogensinde.

Af Rikke Lynge - 24. marts 2021 kl. 9:00

Rikke Gøransson er klar til at byde velkommen til ‘Paradise Hotel’ sæson 17. Det sker allerede tirsdag den 13. april og ligesom sidste år, så vises sæsonen udelukkende på streamingtjenesterne Viaplay og Viafree.

Som allerede oplyst har TV3 i år været i Mexico for at optage to sæsoner ‘Paradise Hotel’, som begge skal vises i 2021. Første sæson er Rikke Gøransson vært på, men i sæsonen, der vises til efteråret, bliver hun afløst af YouTuber Emil Olsen og ‘Love Island’-baben Olivia Salo.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Tre tidligere deltagere af ‘Paradise Hotel’ – Mathias Hjort, Trine Skjollander og Anne Plejdrup – er allerede offentliggjort som deltagere af sæson 17, som vises fra den 13. april.

Mathias og Trine fra ‘Paradise’. (Foto: Janus Nielsen)

Mathias har tidligere fortalt Realityportalen, at han selv kontaktede TV3 for igen at komme ind på hotellets luksuriøse lokation.

– Jeg har altid gerne ville tilbage til hotellet, og det kan man jo ikke, når man har en kæreste, så da jeg blev single, var der ingen tvivl, fortæller Mathias til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson taler ud om forholdets slutning

Ligesom Mathias, så havde Trine også viftet med flaget for at få et ophold mere i Mexico uden at vide, at Mathias også skulle derned, hvor de første gang mødtes.

– Jeg havde skrevet en besked til en af de søde folk, man har lært at kende bag programmet, at jeg altid var klar på en udfordring, hvis ikke jeg var blevet for kedelig og gammel. Så ringede de og spurgte, om jeg ville med, fortæller Trine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias

Se sæsonens første klip med Rikke Gøransson på ‘Paradise Hotel’ sæson 17 herunder:

Læs mere om