Her er Amalies nye tv-program

Inden længe er der premier på Amalies nye program, hvor hun har optaget sammen med sin mor.

Af Louise Vilsbøl - 15. maj 2019 kl. 19:24

Igennem længere tid har man kunnet følge Amalie Szigethy og hendes mor Lotte kaste sig ud i en masse mere eller mindre sjove påfund på Instagram, hvor de har et kamerahold i ryggen, som optager til et nyt Viafree-program. Nu er optagelserne sluttet, og Lotte afslører, at det er blevet til i alt 16 programmer i serien, som tilsyneladende kommer til at hedde ‘Det er et yndigt land’.
– Så nåede vi sidst optagelse og det nye kommende tv-show på Viafree. Snart kan I se med, når vi går i luften med 16 listige, ubændige, ubøjelige, spændstige og aldrig set før programmer med os selv som os, skriver Lotte på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Forsidefruens hårde tid: Jeg har lyst til at græde og kaste op

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se, hvordan Amalie bor.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud om sextrang: Jeg kan ikke kende mig selv
Det ser ud til, at programmet følger Amalie og hendes mor rundt i forskellige brancher eller tendenser i det danske samfund. I det sidste program, som altså blev optaget i går, kastede de sig ud i at være dragqueens, mens de tidligere har langet fiskefrikadeller over disken, været i swingerklub, været på besøg hos en slagter, på en gård og mange andre steder.
Når Amalie eller hendes mor har delt ting fra programmet på deres Instagram tagger de TV3s online-kanal Viafree, så det vides ikke, om programmet kommer på nogle af tv-kanalerne, selvom det lød sådan på Amalie, da vi mødte hende til forpremieren på ‘Forsidefruer’, hvor hun fortalte om sit nye tv-program.
LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
– Jeg kan ikke sige så meget om, hvad det er for noget tv endnu. Det er endnu hemmeligt, men jeg kan godt afsløre, at der kommer noget, og at det er et andet program end ‘Forsidefruer’. Det bliver super spændende. Jeg ved ikke, hvornår det kommer til at blive vist på tv, men jeg kunne forestille mig, at det nye program først kom på skærmen, når den nye sæson ‘Forsidefruer’ er slut, så jeg ikke er med i to programmer samtidig, men helt ærligt, så ved jeg det faktisk ikke. Jeg havde egentlig ikke tid til at lave mere tv, men man må jo prioritere i forhold til, hvad man brænder for og har lyst til. Og det her, havde jeg lyst til, og det bliver jeg glad af at lave, tilføjer hun.
Den nuværende sæson af ‘Forsidefruer’ slutter om tre uger, så måske er udsigterne til, at det nye program får premiere ikke så lange. Hos TV3 har de dog ingen kommentarer til programmet, eller hvornår det får premiere.
LÆS OGSÅ: Blev Sarah Louise mobbet ud af ‘Forsidefruer’?