Her er alle de nye deltagere i ‘Robinson Ekspeditionen’

Se alle deltagerne i den nye sæson, som skal kæmpe om trofæet og den halve million.

Af Louise Vilsbøl - 12. august 2021 kl. 11:00

For 22. gang tager 22 danskere afsted på deres livs eventyr, og man kan møde dem alle i galleriet øverst i artiklen. Blandt flere tusinde ansøgere er de særligt udvalgt til at prøve kræfter med nyt og uprøvet land i Den Dominikanske Republik midt i det Caribiske Hav.

LÆS OGSÅ: TV2-vært skilt efter 20 år

De kommer til at kæmpe med og mod naturen, sig selv og hinanden. Sulten vil tære på deres kræfter, sind og overskud, og savnet til dem derhjemme vil gøre livet i den barske natur ekstra hårdt.

LÆS OGSÅ: Remee gav ‘X Factor’-produktionen et ultimatum

Tidligere har Realityportalen afsløret, at der blandt årets deltagere er tre kendte ansigter, Amanda Sascha, som er kendt fra ‘De dyre piger’, Ralf Østergaard Christensen, der er gift med tv-vært Lisbeth Østergaard, og Ninos Oraha, som man kender, hvis man kender den tidligere ‘Robinson’-deltager og ‘Paradise Hotel’-deltager Türker Alici, da det er hans partner i donuts-kæden Bronuts.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

Fælles for alle de har alle et mål: At blive den deltager, der udspiller alle de andre – og står alene tilbage med trofæet i hånden og en halv million kroner på lommen.

Se ‘Robinson Ekspeditionen’ på TV3 og Viaplay fra 6. september.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fyr er blevet far igen