Her er årsagen til Anne Gadegaards vægttab

Anne fortæller, hvordan hun har smidt de sidste, svære kilo.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. februar 2020 kl. 18:55

For lidt over et år siden blev Anne Gadegaard mor til Filippa, og det er ikke længere til at se på MGP-stjernens krop. Hun har smidt samtlige graviditetskilo, og siden hun fortalte om vægttabet i en story på Instagram, har hun modtaget en masse henvendelse fra folk, der er nysgerrige efter at vide, hvordan hun har båret sig ad.
Det er hverken magi eller en ny kur, der har medvirket til, at Anne er kommet i mål med sit vægttab.
LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet
– Jeg stoppede simpelthen med at snacke. Altså med at spise lidt slik her og der, og spise lidt kage her og der. Drikke sodavand i løbet af dagen. Det bliver meget sukker i løbet af en uge. I stedet gør jeg det nu kun én gang om ugen. Medmindre jeg virkelig har lyst til kage. For så spiser jeg den fandeme også. Jeg spiser rigtig mange grønsager. Alle de grønsager, jeg overhovedet kan have i min mave. På den måde bliver jeg også virkelig mæt, skriver hun i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Morten ‘Faustix’: Jeg er bange for at miste Irina
Målet var at tabe et par kilo eller tre, som har været de sidste svære kilo, og som kun blev endnu sværere efter graviditeten. Den største effekt mærkede Anne, da hun begyndte at spise mindre portioner, for det førte til, at hun pludselig kunne passe sine gamle jeans og at tøjet sad løsere.

Status på træning

MGP-stjernen træner to gange om ugen, hvor hun har en personlig træner. Men i virkeligheden træner hun meget mere. For det at være mor er fysisk krævende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort
– Jeg sidder stort set ikke stille i løbet af en dag. Jeg er ude og lege med Filippa hele dagen. Og når hun sover middagslur, er det tit i barnevognen, og der går jeg også rundt. Dog mest for at få varmen.
Anne understreger i sit opslag, at hun altså ikke er ekspert i vægttab, og at hendes måde at tabe sig på har virket for hende, men det betyder ikke, at det er den rigtige måde.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
Herunder kan du se Anne Gadegaard, som hun ser ud, efter hun har tabt de ønskede kilo. 

 

View this post on Instagram

 

Efter jeg lagde min story op igår omkring at jeg har tabt mig, så er i mange der har spurgt hvad jeg har gjort for det. Og der er desværre ikke noget hokus pokus i det!?? Men jeg vil selvfølgelig gerne vise noget mere af hvad jeg spiser, og hvad jeg træner. Men faktum er at jeg ikke er kostvejleder eller andet der minder om, så min måde er meget muligt ikke den “rigtige” måde. Men det har fungeret for mig. Og siden i er mange der har spurgt vil jeg gerne fortælle mere om det. Det har da været hårdt at smide de sidste kilo. (De kilo som for mig altid har været svære at komme af med, og især efter jeg har været gravid) men jeg vidste jeg gerne ville smide et par kilo eller 3, så jeg stoppede simpelthen med at “snacke”. Altså spise lidt slik her og der, spise lidt kage her og der. Drikke sodavand i løbet af dagen (det bliver meget sukker i løbet af en uge) I stedet gør jeg det nu kun én gang om ugen. Medmindre jeg virkelig har lyst til kage. For så spiser jeg den fandme også!? Jeg spiser rigtig mange grøntsager. Alle de grøntsager jeg overhovedet kan have i min mave. På den måde bliver jeg også VIRKELIG mæt???? Det som egentlig gjorde den store forskel og stadig gør, er at jeg spiser mindre portioner. Det var det som gjorde jeg kunne se og mærke en forskel på mit tøj. At det sad mere løst, og jeg kunne passe mine gamle jeans. (Faktisk for store nu) og så træner jeg også 2 gange om ugen med personlig træner. Derudover sidder jeg stort set ikke stille i løbet af en dag. Jeg er ude og lege med Filippa hele dagen. Og når hun sover middagslur er det tit i barnevognen, og der går jeg også rundt. Dog mest for at få varmen? Så altså mindre portioner, flere grøntsager og meget aktiv??

A post shared by ANNE GADEGAARD (@annegadegaard) on