Her er årets vært 2020! - Her & Nu

Her er årets vært 2020!

Nu er vinderen af ‘Årets vært 2020’ fundet!

Af Lykke Buhl - 2. januar 2021 kl. 18:52

I har stemt, og nu er vinderen af ‘Årets vært 2020’ fundet!

Det er en populær herre, som i den grad har slået igennem tv-muren i år på trods af corona. Det er selvfølgelig..

Melvin Kakooza!

Melvin Kakooza er nomineret til ‘Årets vært’ 2020 for sine værtsroller i ‘Melvin i Amerika’ og ‘Helt sort’ (Foto: TV2)

LÆS OGSÅ: Her er årets vært 2019

Melvin var særligt nomineret for sin værtsrolle i anden sæson af sit program ‘Helt sort’, hvor han med sin afslappede og åbne facon charmerer alle, han møder, så vi andre roligt kan smide benene op, grine løs og blive klogere på de forskellige egne af Danmark, og Melvin er glad for titlen som ‘Årets vært 2020’.

– Det er jeg virkelig taknemlig for! Tak til alle, som har stemt og bestemt det. Og et ydmygt tak, fordi i følger med og kan lide, det jeg laver. Det giver mig energi og lyst til at blive ved, fortæller Melvin til Realityportalen.

Derudover har Melvin i år også udfyldt værtstjansen i Xee-programmet ‘Melvin i Amerika’, i det coronavenlige TV2-bankospil ‘Banko med Mark og Melvin’, samt været vært til årets GAFFA-pris, så han er bestemt ikke kommet sovende til, at han nu kan kalde sig ‘Årets vært 2020’.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza: Min popularitet giver mig ikke storhedsvanvid

Komet-karriere

Derudover har Melvin også foldet sig ud som hovedrollen i Xee-komedieserien ‘Sunday’ i 2020. Han slog for alvor hul på sin tv-karriere sidste år, hvor han i den grad vandt seernes gunst med sine roller i i DR1-programmet ‘Hesten og gæsten’ og i TV2-programmet ‘Stormester’.

I starten af det nye år kan man endnu engang se Melvin i rollen som vært på det nye TV2-program ‘Smæk for skillingen’, hvor han udfordrer tilfældige danskere i et spil om penge, og så kan man selvfølgelig ikke mindst snart se Melvin i de kommende ‘X Factor’ live shows, hvor han overtager værtstjansen fra Sofie Linde, der går på barsel.

Sofie Linde og Melvin Kakooza

Melvin Kakooza afløser Sofie Linde under ‘X Factor’ live 2021. (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler hemmelig video

Det tyder altså på, at ‘X Factor’ er gode til at vælge deres værter, for på andenpladsen i løbet om at blive ‘Årets vært 2020’ finder man netop Sofie Linde, der vandt prisen sidste år, og som i år var nomineret for netop årets udgave af ‘X Factor’, samt sin værtsrolle i ‘Zulu Comedy Galla’, hvor hun i den grad fik sat MeToo-dagsorden.

Top 3 til “Årets vært”

1. plads: Melvin Kakooza | ‘Melvin i Amerika’ & ‘Helt sort’ (32%, 1.116 stemmer)

2. plads: Sofie Linde | ‘X Factor’ & ‘Zulu Comedy Galla’ (24%, 834 stemmer)

3. plads: Lene Beier | ‘Landmand søger kærlighed’ & ‘Hjem til gården’ (12%, 401 stemmer)

Du kan se det fulde resultat af afstemningen og læse om alle de nominerede værter HER.

Læs mere om