Her er årets realitypersonlighed 2020! - Her & Nu

Her er årets realitypersonlighed 2020!

Nu er ‘Årets realitypersonlighed 2020’ fundet!

Af Lykke Buhl - 2. januar 2021 kl. 20:59

I har stemt løs, og nu er vinderen af den fine titel som ‘Årets realitypersonlighed 2020’ fundet!

Det er nemlig en populær herre, som har været i gamet længe, men som man aldrig helt kan give slip på. Det er selvfølgelig..

Philip May!

Philip May (Foto: Rikke Lynge)

LÆS OGSÅ: Efter 24 års ægteskab: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles

Philip: Oppe mod et stærkt felt

31-årige Philip May Dreier Mikkelsen er for en uges tid siden blevet far til sønnen Vilmar, som han har fået med ‘Paradise’-kæresten Simone Hvenegaard.

Det er der selvfølgelig intet, der kan måle sig med, men Philip har alligevel lidt stolthed til overs til sin nye titel som ‘Årets realitypersonlighed’.

– Jamen, det da helt fantastisk, det var et stærkt felt, jubler Philip, der blandt andet har slået sidste års vinder, ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Alba og andre højdespringere som Tyren fra ‘Ex on the Beach’ og landmanden Stine fra ‘Landmand søger kærlighed’.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe har fået kæreste på

Men med næsten hver fjerde af stemmerne, der kommer fra alle jer derude, så var der altså ingen tvivl om, at det var Philip, der skulle løbe med titlen.

– Det giver altid lidt ekstra, når det er folket, der stemmer. Jeg er meget beæret! Tusinde tak til alle der har stemt, lyder det fra Philip.

Viser en ny side af sig selv

Philip har deltaget i ‘Paradise Hotel’ i både 2015 og 2017, hvor han begge gange blev indlemmet i juryen. Derudover har han også vundet ‘Divaer i junglen’, været med i ‘Til middag hos’ og haft sit eget program med ‘Paradise’-vennen Lenny Pihl, der hed ‘Spindoktorerne’.

LÆS OGSÅ: Anna om ‘Paradise’: Jeg skulle se ud og spise på et bestemt måde

Det er den sprudlende energi og det gode humør det, som Philip har vundet frem på som realitystjerne. Men i år var Philip særligt nomineret for P3-podcasten ‘Krigens reality’, hvor han åbent og ærligt fortæller om de barske følgevirkninger af hans fortid som soldat. Og dét er betydningsfuldt for den 31-årige realityfyr.

– Det betyder så meget mere, at det var for et projekt, hvor jeg virkelig åbnede op. Det er jeg glad for, folk har anderkendt, understreger Philip.

LÆS OGSÅ: Her er årets reality-personlighed 2019

Top 3 til ‘Årets personlighed 2020’

1. plads: Philip May | Krigens reality (24%, 1.496 stemmer)

2. plads: Alba | Familien fra Bryggen (13%, 844 stemmer)

3. plads: Geggo | Familien fra Bryggen’(11%, 681 stemmer)

Du kan se det fulde resultat af afstemningen og se alle de nominerede HER.

Læs mere om