Her er årets realityhunk 2020

Man falder ikke ligefrem ned af stolen af forbløffelse over, hvem der løber med sejren i kategorien ‘Årets realityhunk 2020’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. januar 2021 kl. 14:55

Vinderen i denne kategori har nu i mange år ligget placeret i topfeltet, og noget tyder på, at han ikke sådan lige er til at overgå. I hvert fald vinder 29-årige Cengiz Mads Salvarli for andet år i træk titlen som ‘Årets realityhunk’, og her i 2020 gør han det med hele 25 procent af stemmerne.

LÆS OGSÅ: Her er årets realityhunk 2019

Cengiz selv var ellers ikke sikker på, om han stadig var en hunk, nu hvor han ikke længere er helt ung.

– Det er da dejligt at vide, at man stadig er en hunk, selvom man rammer de 30 næste år, haha. Men tak til alle dem, der har stemt på mig, lyder det fra ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.

Den 27. april 2019 giftede reality-stjernerne Geggo og Cengiz sig på Kokkedal Slot for øjnene af 100 gæster. Faktisk giftede parret fra ”Familien på Bryggen” sig allerede i 2016 i Las Vegas, men de fik ikke afleveret papirerne til kommunen i tide, så ægteskabet var ugyldigt. Men det “nye” ægteskab er ægte nok!
(Foto: Janus Nielsen)

I 2015 meldte Cengiz sig for første gang på banen i det populære ‘Familien fra Bryggen‘, og allerede fra hans debut i programmet strøg han ind i toppen på listen over de bedste reality-hunks. I 2016 og 2017 fik han nemlig en andenplads, mens han i 2018 og 2019 fik henholdsvis en tredje- og førsteplads.

LÆS OGSÅ: HUSKER I? Se Cengiz’ første gang i ‘Familien fra Bryggen’

I år har Cengiz fået lidt kamp fra 18-årige Albert Rosin Harson, der sammen med Jenna Bagga dansede sig til en andenplads og ind i alle seernes hjerter i ‘Vild med dans’.  Albert er helt ny blandt de nominerede, og det må også siges at være en flot debut for ‘Vild med dans’-hunken.

LÆS OGSÅ: Geggo sagde først “nej” til Cengiz

Cengiz Mads Salvarli (Foto: Janus Nielsen)

Ret godt placeret ligger også Türker Alici fra ‘Paradise Hotel’, Asbjørn Nielsen fra ‘Paradise Hotel’, Faustix fra ‘The Olsens’ og Jesper Buch fra ‘Løvens hule’. Mindre godt placeret er Mikkel Søndergaard fra ‘Ex on the beach’, Daniel Rosendahl fra ‘Paradise Hotel’ og Frederik Fetterlein ‘Fangerne på fortet’.

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring

Herunder kan du se de tre nominerede med flest stemmer: 

  1. Cengiz ‘Familien fra Bryggen’ (25%, 1.813 Votes)
  2. Albert Rosin ‘Vild med dans’ (22%, 1.637 Votes)
  3. Nicklaes Olsen ‘Ex on the beach’ (17%, 1.233 Votes)

Læs mere om