Her er årets reality-vært 2021

Rikke Gøransson er vokset med rollen som vært på ‘Paradise Hotel’, hvilket er en af årsagerne til, at Realityportalen.dk igen kan kåre hende til ‘Årets vært 2021’.

Af Lotte Knudsen - 30. december 2021 kl. 16:55

Inden Rikke Gøransson blev vært, var hun selv deltager i ‘Paradise Hotel’ og siden i ‘Robinson Ekspeditionen’, som hun vandt i 2007. TV3 kunne efterfølgende ikke slippe den lyshårede skønhed, så da Ibi Støving gik på barsel, fik Rikke tilbudt værtstjansen.

I 2008 droppede Rikke Gøransson derfor drømmen om at blive psykolog og takkede ja til tilbuddet. Siden dengang har hun reageret på hotellet gennem 14 sæsoner, og det er på baggrund af sin værtstjans i den 17. sæson, at hun i år vinder titlen som ‘Årets vært 2021’ på Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal giftes: Se den flotte forlovelsesring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om ‘Paradise Hotel’…

Den garvede vært tager dog ikke sejren som en selvfølge og er ydmygt taknemlig for alle stemmerne.

– Gud hvor vidunderligt, det gør mig så ydmygt stolt og glad. Der er så mange dygtige og empatiske værter i Danmark. Jeg elsker personligt stadig Jakob Kjeldbjerg, da han ligesom jeg selv ligger alt hjerte og sjæl i at deltagerne får den bedste oplevelse og er med til at skabe eventyret og formatet, fortæller Rikke og deler en personlig hilsen til alle.

– Ønsker om det bedste nytår til alle de dejlige læsere, fortæller Rikke

Trods sin popularitet måtte Rikke dog fornylig lade tjansen gå videre. I hvert fald for en stund. Da ‘Paradise Hotel’ sæson 18 kørte over skærmen, var det derfor med to nye værter i spidsen.

LÆS OGSÅ: Ny reality-deltager: Frygter ikke dating på tv

Om Rikke gør comeback er stadig uvist, men Realityportalens afstemning peger på at mange seere vil elske at se hende på hotellet igen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-forældre knust efter hospitalsbesøg: Vi havde nok for høje forventninger

Du kan herunder se top tre over årets bedste reality-værter. Stort tillykke til de tre værter. 
1. Rikke Gøransson i ‘Paradise Hotel’
2. Lene Beier i ‘Landmand søger kærlighed’
3. Jakob Kjeldbjerg i ’Robinson Ekspeditionen’

Læs mere om