Her er årets reality-babe 2019

Med dobbelt så mange stemmer som andenpladsen indtager årets reality-babe en suveræn førsteplads.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. december 2019 kl. 15:01

Det kom måske bag på nogle, at Geggo sidste år blev slået af Olivia fra ‘Love Island’ i kampen om at blive kåret til årets reality-babe 2018. Den i dag 29-årige ‘Familien fra Bryggen’-babe havde i 2017 vundet kategorien fire år i træk og så ellers ud til at være uovervindelig og reality-baben over alle reality-babes.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Stresset og udkørt
Måske er hun ikke uovervindelig, men den smukke Stephanie Karma Salvarli fra ‘Familien fra Bryggen’ er ret så svær at overgå, når den gælder om at være en babe. I 2019 er hun for femte gang vinder af årets reality-babe med over dobbelt så mange stemmer som andenpladsen. 
– Jeg føler mig jo knap så “babet” – jeg er mere bare en mor, tror jeg. Men jeg bliver altid glad, når mine søde følgere stemmer på mig, for det betyder jo, at de kan lide mig og det, jeg laver. Det er jeg så taknemmelig for. Uden mine følgere var jeg ikke, hvor jeg er i dag. Kun kærlighed herfra, siger en glad Geggo til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: WHAT! Linse dropper Veganski 

En ny babe på listen

Den flotte andenplads og de efterfølgende placeringer ligger i tæt konkurrence, og Olivia fra ‘Love Island’ er i år rykket ned på en femteplads. Til gengæld er Ida og Linemaria fra henholdsvis ‘Love Island’ og ‘Ex on the Beach’ løbet af med så mange stemmer, at de indtager anden og tredjepladsen på listen. Det betyder, at Ida er rykket en plads op, mens Linemaria er helt ny på listen.
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg har ikke plads til hate i mit liv 
Et stort tillykke med førstepladsen til Geggo, som med god grund kan fejre kåringen og åbne champagneflasken allerede nu.
Vi kan se meget mere til ‘Familien fra Bryggen’-stjernen, når sæson 17 af den populære TV3-serie i 2020 får premiere. Den præcise dato er endnu ukendt.
LÆS OGSÅ: Droppet på SMS: Derfor gik stjernepar fra hinanden 
Her kan du se de tre øverst placerede i afstemningen:
1. Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ (15%, 1.209 Stemmer)
2. Ida fra ‘Love Island’ (8%, 603 Stemmer)
3. Linemaria fra ‘Ex on the Beach’ (7%, 553 Stemmer)