Henriette Zobel i smertehelvede: Invalideret af smerter - Her & Nu

Henriette Zobel i smertehelvede: Invalideret af smerter

Det er gået helt galt for Henriette Zobel, efter hun begyndte til boksetræning.

Af Jan Körner - 2. april 2018 kl. 09:55

Henriette Zobels hverdag er blevet et smertehelvede, efter hun i efteråret ikke bare begyndte at gå til boksning. Hun begyndte også at gå og stå på hænder for at holde sig i form. Og den aktivitet har givet den tidligere designer seneskedehindebetændelse, der gør dagligdagen sværere.

– Det er begge mine håndled, som har været meget smertefulde siden nytår. Det er fuldstændig invaliderende, så jeg må tage det stille og roligt, siger Henriette Zobel til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Sarah Zobel efter bruddet med Burhan G: Sådan går det

Hun er ikke i tvivl om, at det var de fysiske aktiviteter, der gav hende smerterne.

– Samtidig skrubbede jeg og pudsede sølvtøj derhjemme, og det har heller ikke været godt for mine håndled. Så nu er jeg stoppet med boksning og med at gå på hænder, som ellers er det nye, fortæller Henriette, der er på smertestillende medicin for at komme igennem hverdagen.

HOT NEWS: ‘Landmand’-par skal være forældre

– Jeg tænker over alt, jeg gør, for at minimere smerterne. Jeg håber virkelig, at det snart går væk, siger Henriette Zobel, der har fået nogle skinner af sin læge til at støtte håndleddene samt piller mod smerterne.

– Og så har jeg fået en masse gode råd fra folk på de sociale medier. Dem vil jeg prøve. For det skal bare stoppe, lyder det fra Henriette.

LÆS OGSÅ: Princess Nataschas ekskæreste taler ud: Sådan har jeg det med bruddet
Se det første klip af ny ‘Divaer i junglen’-sæson
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mike og Thomas mødtes på dating-app