Henriette om 'Gift ved første blik': Jeg blev chokeret over mig selv

Der var særligt én ting, som chokerede Henriette meget i forbindelse med sin deltagelse.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2019 kl. 15:58

De fleste kan nok forestille sig, at det må være lidt af en vild oplevelse at blive gift ved første øjekast, som parrene gør i DR-programmet ‘Gift ved første blik’. Efterfølgende skal de leve sammen i seks uger som mand og kone, og det kan bestemt være lidt af en prøvelse.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden
29-årige Henriette Hansen er en af dem, der har gjort det i årets sæson, og hun beskriver oplevelsen som sin vildeste nogensinde:

– Det har været fuldstændig vanvittigt. Meget spændende, surrealistisk og noget af en rutsjebanetur. Jeg fik også mærket efter, hvordan mit nervesystem fungerer, for hold op, hvor var jeg nervøs op til. Faktisk var jeg chokeret over, hvordan min krop reagerede, og jeg var faktisk i tvivl de sidste 14 dage op til, hvorvidt jeg kunne holde til det. Men jeg sprang ud i det, fordi det føltes rigtigt, og det var det heldigvis også, fortæller Henriette, der endnu ikke kan afsløre, hvordan det hele er endt med hende og sit match, Claus, efter eksperimentet.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? To ‘Gift ved første blik’-deltagere kender hinanden privat
LÆS OGSÅ: Nååårh: ’GVFB’-par viser barnet frem

– Uanset udfaldet er det en fantastisk oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre. Man lærer rigtig meget om sig selv, og det er meget unikt at møde et andet menneske på denne måde. Det er så intenst, og det gør, at man får en helt særlig kontakt og reelt giver hinanden en chance for at vise, hvem man er, hvilket er meget anderledes i forhold til at date almindeligt. Hvis jeg havde været mig for to år siden, kunne jeg dog måske ikke have gået det igennem. Hvis man er for stille og indadvendt, kan det nemlig være hårdt, tror jeg, fortsætter Henriette.

Se Henriette i ‘Gift ved første blik’ torsdag klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv
LÆS OGSÅ: Efter TV 2-program: Nu har Kathrine og Michael fundet en lejlighed