Henrettet i 'Robinson Ekspeditionen': Det er plat!

Det kom ikke som en overraskelse for Mercedes Julie, at hun måtte forlade ‘Robinson Ekspeditionen’ mandag aften.

Af Jonas Sand - 2. september 2019 kl. 21:59

Eventyret i ‘Robinson Ekspeditionen’ nåede kun lige at komme i gang for alvor, før det sluttede for Mercedes Julie. Da hendes hold mandag aften skulle i øråd, pegede alle holdkammeraterne nemlig på Mercedes Julie og sendte hende hjem til Danmark.
– Man kan ryge ud på mange måder. Du er blevet henrettet, og jeg kan se på dig, at du er ked af det, lød det fra Jakob Kjeldbjerg, da han havde læst den ene stemme efter den anden med navnet Mercedes Julie op.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz
Selv om hun tydeligvis blev ked af det, så havde Mercedes Julie dog allerede før ørådet indset, at hendes ‘Robinson’-eventyr ville slutte her. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Det var på ingen måde overraskende. Jeg vidste godt, at jeg ville ryge ud, hvis vi tabte dysten, siger Mercedes Julie og uddyber:
– Jeg passede ikke så godt ind på holdet med de andre deltagere. Det er svært at sige, hvad der gik galt, men jeg føler ikke, at jeg nåede at lære de andre helt at kende. Og ja, vi passede bare ikke så godt sammen.
Hun tror, det hele meget vel kunne være gået anderledes, hvis hun var kommet på det andet hold.
– Det er jo svært at sige, og dem nåede jeg jo heller ikke at få en ordentligt indtryk af. Men umiddelbart tror jeg, at jeg ville have passet bedre ind der, lyder det fra hende.
LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

Det er plat

I programmet gav holdkammeraterne udtryk for, at Mercedes Julie ikke lavede nok i forhold til mange af de andre, og at hun ofte kom med spydige kommentarer. Det var hun dog ikke enig i, gav hun udtryk for, da hun røg ud. Og set i bakspejlet ville hun ikke have gjort noget anderledes.
– For så ville jeg ikke have været tro mod mig selv. Så jeg fortryder ikke. Jeg er, som jeg er, siger hun.

Mercedes Julie måtte sige farvel til holdkammeraterne i program to. (Foto: Janus Nielsen)


Hun bærer ikke nag over for holdkammeraterne, selv om hun ikke er imponeret af de deltageren, der ‘bare fulgte strømmen’, som de fortalte efter afstemningen.
– Det er et spil, og sådan er det. Det er fair nok. Men jeg synes, det er plat, at man bare følger med strømmen og gør som de andre. Jeg synes, at man bør stå ved sine holdninger og meninger.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Operation førte til tidligt ‘Robinson’-exit

En fed, men kort oplevelse

Mercedes Julie er træt af, at ‘Robinson Ekspeditionen’ allerede sluttede i afsnit to for hende, for det var noget hun i flere år havde gået og tænkt på at melde sig til.
– Jeg har set de tidligere sæsoner, og jeg har også snakket længe om at tilmelde mig. Og forud for denne sæson tænkte jeg bare, at det var nu, hvis det skulle være – inden jeg rigtig skulle slå mig ned med børn og den slags. Jeg havde en rigtig fed oplevelse, selv om jeg er ked af, at det blev så kort, siger hun.
LÆS OGSÅ: Smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’: En klar fejl af holdet
Hvis hun får muligheden for igen at være med, så takker hun ja – men ellers skal tv-seerne ikke forvente at se mere til hende.
– Jeg er klar på en ny omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’, men det er mere programmet, der trækker i mig, end det at være på tv. Jeg kunne slet ikke se mig selv i ‘Paradise Hotel’ eller sådan noget reality.
Du kan se ‘Robinson Ekspeditionen’ hver mandag klokken 20:00 på TV3 og Viaplay. Herunder kan du se henrettelsen af Mercedes Julie:

LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler