Hemmeligt par: ‘Arvingerne’-stjerner sammen igen

Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen er sammen igen.

Af Katrina Rosendal - 2. maj 2021 kl. 13:58

Et brutalt mord på en ung, tysk surfer har rystet et helt lokalsamfund, og et år senere har politiets efterforskning stadig ikke båret frugt. Derfor bliver den danske undercover-betjent Helene og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas sat på sagen.

For at vinde beboernes tillid udgiver de sig for at være et ægtepar, der er flyttet fra den hektiske storby for at leve et mere stille liv og blive en del af lokalmiljøet. Imens Helene og Thomas kæmper for at være troværdige i rollerne som mand og kone, forsøger de desperat at komme tættere på byens skæbner og skjulte hemmeligheder for på den måde at opklare mordet.

LÆS OGSÅ: Blachman amok og upassende til Zulu Awards

Optagelserne til serien fandt sted sidste år i sommer- og efterårsmånederne, og produktionen såvel som skuespillerne nød godt af de smukke arbejdsomgivelser ved Vesterhavet (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

Spillede søskende

Med sin barske og smukke natur danner den jyske vestkyst rammen om TV2’s nye, store krimi-satsning ‘Hvide Sande’. Blandt et stjernespækket cast er Carsten Bjørnlund, 47, og Marie Bach Hansen, 35, at finde i seriens hovedroller. Makkerparret kender allerede hinanden tilbage fra tv-serien ‘Arvingerne’, hvor de spillede søskende, men med fire måneders intensive optagelser i Hvide Sande, er deres bånd kun blevet stærkere.

– Vores samarbejde er rigtig godt. Vi kan finde ud af at have det sjovt selv under de trægeste kår, så det er en kæmpe fordel. Under optagelserne har vi udviklet et godt venskab, og vi er efterfølgende begyndt også at komme privat sammen, forklarer Carsten.

‘Hvide Sande’ er en varm og humoristisk krimiserie, der centrerer sig om kærlighedens lyse og mørke sider, og første afsnit får premiere på TV2 og TV2 PLAY på mandag kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Oliver og Sofie afslører familieforøgelse

Den garvede skuespiller Bjarne Henriksen, 62, gør sig godt i rollen som Hvide Sandes bykonge, Thorbjørn (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

Camilla Bendix, 50, og Jesper Asholt, 60, spiller i serien et ægtepar fra Hvide Sande. Hun er byens læge, mens han arbejder som politibetjent i lokalområdet (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

allestedsnærværende Bodil Jørgensen, 60, spiller politichefen Ellen, der leder drabsefterforskningen (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

LÆS OGSÅ: Christopher jubler over at være ude igen