Hemmeligt bryllup: 'Paradise'-babe er blevet gift

Parret blev gift på rådhuset for et år siden, men nu er der også et kirkebryllup på vej.

Af Jonas Sand - 9. februar 2019 kl. 08:55

Det er efterhånden tre og et halvt år siden, at Line Sofie Hansen fortalte til Realityportalen.dk, at hun drømte om at blive gift og derfor kom med små hentydninger til kæresten om, at han skulle i gang med at fri.
I september 2017 gik drømmen dog endelig gået i opfyldelse for ‘Paradise Hotel’-vinderen fra sæson fem, da kæresten, Chris, i gik på knæ og friede til hende på en strand i Tyrkiet.
Siden har det store spørgsmål så været, hvornår brylluppet skulle finde sted, og tilbage i august afslørede Line Sofie over for Realityportalen, at brylluppet var blevet udskudt.
– Brylluppet er lidt længere ude i fremtiden. Jeg glæder mig til bryllup og fest, men det bliver først om nogle år, for vi vil gerne købt et hus først. Så det er det, vi sparer sammen til nu, og det er det, der er vores førsteprioritet. Så må brylluppet komme bagefter, sagde hun dengang.
LÆS OGSÅ: CHOK: Er Lenny og Nadja gået fra hinanden?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


SE BILLEDET: ‘Paradise’-Monique viser ny fyr frem

Gift på rådhuset

Men det viser sig nu, at det ikke var helt sandt. Godt nok har parret ikke haft deres store drømmebryllup i en kirke, men allerede i februar 2018 blev de gift på rådhuset. Det indrømmer ‘Paradise Hotel’-vinderen nu på Instagram.
– Vi har holdt på en hemmelighed. I dag (i går, red.) er det nemlig et år siden, at vi blev hemmeligt gift på rådhuset. Det har været mit nemmeste ja i hele verden, og jeg har aldrig været mere sikker. Så nu kan i bare kalde mig for fru Petersen, skriver hun og fortæller, hvorfor hun har taget mandens efternavn.
– Jeg har selvfølgelig taget min mands efternavn, da begge vores børn også hedder Petersen. Jeg føler mig så heldig, at jeg ofte niver mig selv i armen og tænker: “Wauw”, jubler den lykkelige paradiso.
LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

Kirkebryllup på vej

I opslaget giver Line Sofie også svaret på, hvorfor de valgte at blive gift på rådhuset, og hvorfor det først er nu, de fortæller om det.
– Det har der egentligt været en ret simpelt grund til. Først og fremmest så ville vi sikre børnene og hinanden. Dernæst tænkte vi, at når nu vi skal ud at købe hus, så er det praktiske ordnet, skriver hun og fortsætter:
– Vi havde en plan om at holde det hemmeligt, fordi vi ville overraske familie og venner til kirkebrylluppet – men det gik virkelig dårligt med at holde det fuldstændigt hemmeligt. For der vil 100 procent også komme et kirkebryllup med en KÆMPE fest, skriver paradisoen og tilføjer, at hun også forventer en vild polterabend.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner
Herunder kan du læse hele Line Sofies opslag:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

VI HAR HOLDT PÅ EN HEMMELIGHED ❤️ Idag er det nemlig et år siden at vi blev hemmeligt gift på rådhuset ? Det har været mit nemmeste JA i hele verden og jeg har aldrig været mere sikker. Så nu kan i bare kalde mig for fru Petersen ? Jeg har selvfølgelig taget min mands efternavn, da begge vores børn også hedder Petersen. Jeg føler mig SÅ heldig, at jeg ofte niver mig selv i armen og tænker wauw ? Nu tænker i sikkert, hvorfor på rådhuset og hvorfor hemmeligt? Det har der egentligt været en ret simpelt grund til. Først og fremmest så ville vi sikre børnene og hinanden ❤️ dernæst tænkte vi at når nu vi skal ud og købe hus, så er det praktiske ordnet ? Vi havde en plan om at holde det hemmeligt fordi vi ville overraske familie og venner til kirkebrylluppet – men det gik virkelig dårligt med at holde det fuldstændigt hemmeligt ? For der vil 100% også komme et kirkebryllup med en KÆMPE fest ????? Forventer iøvrigt også den vildeste polterabend ? #married #anniversary #husbandandwife

Et opslag delt af Line Sofie Petersen ? (@linesofieh) den


LÆS OGSÅ: Karsten Ree opereret akut: Kvæstet efter styrt