Hemmelighedsfuld diva: Navnet er fundet

Irina Babenko har fundet det navn, som hendes kommende datter med stor sandsynlighed kommer til at få.

Mig og min mor, divaer i junglen, fristet
Af Mikkeline Andersen - 5. februar 2015 kl. 17:50

Irina Babenko venter sit og kæresten Morten Brangstrup Olsens første barn til marts, og derfor fylder tankerne om et navn til parrets kommende pige meget i tankerne. Realitystjernen vil gerne finde et specielt navn, og nu ser det ud til, at det er lykkedes, afslører hun på sin blog.
– Jeg har været inde at søge på englenavne, alt muligt fra græsk mytologi og jeg ved ikke hvad. Så til sidst havde jeg bare et mix af alt i mit hoved. Vi tænker egentlig, at vi først er helt 100 procent sikre, når vi ser hende, og jeg har ikke skrevet navnet ind i hendes babybog endnu, skriver divaen og fortsætter:
– Men siden jeg kom på det, har jeg virkelig elsket det! Morten skulle lige vænne sig til det, men han synes også, at det er flot, og denne gang fik jeg lov til at bestemme, så må han gøre det næste gang. Jeg kan slet ikke forestille mig, at hun skal hedde noget andet end det nu.
LÆS OGSÅ: Ærlig Irina: Jeg har angst
Det starter med…
Irina og Morten vil dog holde navnet hemmeligt, men realitystjernen afslører, at navnet starter med A og spørger læserne, om de kan gætte, hvad parrets kommende datter skal hedde?
Læsernes bud er mange og indebærer blandt andet Afroditte og Athena.
Men et af de navne, som går igen i mange af kommentarerne, er Adiva. Navnet har arabisk oprindelse og betyder “dejlig, udbud og blød”.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg er ikke året babe
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.