Hemmelig klub i ‘Bagedysten’

Den aarhusianske gruppe har gennem længere tid mødtes privat i en anden konkurrence.

Af Jan Körner - 14. november 2020 kl. 10:55

Vi kender dem fra bageteltet, hvor de kæmper for at være den, der imponerer dommerne mest med deres kundskaber.

Men også privat dyster tre af deltagerne og en enkelt medarbejder fra produktionen i noget, der egentlig begyndte som en hyggelig ide.

Anne, Mads, Emil og DR-praktikanten Elisabeth blev så gode venner under optagelserne, at de besluttede sig for at lave en madklub sammen, så de på skift kunne spise hos hinanden og dermed deles om opgaven med at lave maden.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Men helt af sig selv udviklede den sig til en dyst.

– Der er konkurrence i madklubben, så den står som regel på tre retters. Jeg tror ikke, vi officielt siger, der er konkurrence om at være bedst, men det er der. Man skal præstere lidt ekstra, siger Anne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-deltagers drøm gik i opfyldelse

Hun var den første, der lagde lejlighed til, at de mange mad- og kageglade mennesker mødtes. Og allerede her kunne ambitionsniveauet aflæses.

– Vi fik kammuslinger til forret og svinemørbrad til hovedret, og så er desserten jo vigtig, så det var en tærte med forskellige elementer. Og så har vi været hjemme ved Elisabeth, der er praktikant, og hun følte et vist pres. Der fik vi jomfruhummer og lam, så det er virkelig oppe på de høje nagler, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Tv-vært fældet af Dronningens vagter: De troede, jeg var besætter

LÆS OGSÅ: Reality-deltager udsat for grove seksuelle overgreb