Helt sindssygt: Kris Jenner tacklet af datterens sikkerhedsfolk - Her & Nu

Helt sindssygt: Kris Jenner tacklet af datterens sikkerhedsfolk

Kim Kardashian er i chok, da hun får overbragt den voldsomme nyhed.

Af Jonas Sand - 20. september 2019 kl. 16:58

Beskyttelsen er i top hos Kardashian-familien, der på grund af deres mange penge og berømmelse har været udsat for trusler i løbet af de seneste år. Blandt andet blev Kim Kardashian udsat for et voldsomt røveri i slutningen af 2016.
For nylig gik de mange sikkerhedsforanstaltninger dog ikke helt efter planen. Det får seerne lov til at se i den kommende sæson af ‘Keeping Up With the Kardashians’, hvor Kim får overbragt en voldsom nyhed over telefonen.
LÆS OGSÅ: AV! Kendall ydmyger Khloé på nettet
– Du er nødt til at komme. Hele dit hold af sikkerhedsfolk fucking tacklede mor. Vi har ringet 911. Det er så sindssygt Kom herover. Ambulancen er på vej, siger Khloé til søsteren, mens man kan høre Kris Jenner jamre i smerte i baggrunden.
– De var i baghaven, og mor kom ned. Det skulle hun heller ikke have gjort. Jeg sagde til hende, at hun skulle gå omkring. Og så tacklede de hende bare, fortsætter Khloé.
Kim finder efterfølgende videooptagelserne fra husets overvågning frem og får sig et chok, da hun ser situationen. Det hele kan seerne se i den nye sæson af ‘Keeping Up With the Kardashians’, som sendes hver søndag. I Danmark kan serien ses hos hayu.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian knuser Kanyes store drøm: Det er slut!
Herunder kan du få et smugkig:

LÆS OGSÅ: Ydmyget Khloé går til angreb efter utroskab: Hvorfor lyver du?