Helt nyt look: Kan du kende Jackie Navarro?

Jackie Navarro forklarer, hvordan hun ligner sin mor og far, der er henholdsvis finsk/svensk og spansk/filippinsk. Dog er hun ikke selv så begejstret for looket, hvor hun ligner en kopi af sin far.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. marts 2021 kl. 16:55

De fleste kvinder kender nok til det med at gå og overveje, om man mon lige skulle kaste sig ud i en helt ny frisure eller en anden hårfarve.

Sidste sommer fandt 35-årige Jackie Navarro ud af, at hun bare skal holde fast i at have sit smukke, lange hår, og ikke prøve kræfter med hverken lyst hår eller page.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

(Foto: TV3)

Det gjorde hun sammen med Tina Lund, da de prøvede forskellige parykker, inden Tina skulle gøre alvor ud af drømmen om en lang, lys page.

– Ej hvor er jeg grim. Det er så forfærdeligt. Jeg kan slet ikke holde det ud – jeg ser jo underlig ud. Jeg synes, jeg ligner min far, siger Jackie om sig selv, da hun prøver den første paryk.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Ligner både mor og far

Jackies far er halvt filippinsk og halvt spansk, mens hendes mor er halvt svensk og halvt finsk.

– Jeg tror, jeg ligner en god blanding af mine forældre. Men jeg har mange træk fra min mor. Min far er mørk, så man vil nok mene, at jeg minder mest om ham, hvis man ser på os hurtigt – min mor er jo lys, forklarer Jackie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Blachman smittet med corona

Hendes forældre blev skilt, da hun var spæd. I dag bor hendes far i Dragør med sin kone og Jackies lillesøster.

Jackie Navarro (Foto: Janus Nielsen)

Ligner en rapper

De to ‘Forsidefruer’-stjerner når igennem flere forskellige looks, og imens er de begge færdige af grin. Jackie får både beskrevet sig selv som én, der lige er kommet ud fra Fætter BR og en rapper.

Men ordet grim er det nok de færreste, der ville bruge om Jackie – med eller uden paryk.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

– Jeg tror ikke, at Jackie kan lide at være ude af sin komfortzone. Altså det der med, at hun ikke ser godt ud. Jeg synes, hun er gudesmuk, lige meget hvad hun gør. Hun er jo en rigtig, rigtig flot kvinde, roser veninden Tina Lund.

Se Tina Lund og Jackie Navarro prøve parykker i klippet herunder. Se hele afsnittet på TV3 klokken 20.00 og på Viaplay.