‘Hell’s Kitchen’-Johnny åbnede egen restaurant efter exit

Kort tid efter at Johnny forlod ‘Hell’s Kitchen’, indtog han et andet – køkkenet på restaurant Lupinen. 

Af Lotte Knudsen - 14. oktober 2020 kl. 21:28

– Det bliver ikke herinde, at du når den højeste gren, men jeg skal nok holde øje med dig, lød de sidste ord fra Mielcke, inden han bad slagteren Johnny om at forlade ‘Hell’s Kitchen’ i aftenens afsnit.

De ord gav Johnny blod på tanden, og trods sit mislykkede forsøg på at nå den højeste gren i programmet, er han godt i gang med at kæmpe sig mod den i virkeligheden.

20 dage efter hans exit åbnede han sin egen restaurant, og i dag kan han kalde sig selv for kok og daglig chef af restaurant Lupinen.

’Jeg var i fuld sving med at åbne en restaurant, da jeg kom med i ’Hell’s Kitchen’. Restaurant projektet måtte jeg selvfølgelig sætte på pause under optagelserne, men da de sluttede for mit vedkommende, satte jeg straks gang i projektet igen’, fortæller Johnny til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

Johnny’s restaurant hedder Lupinen og ligger i Danmarks mest populære sommerhusområde Marielyst. Henover sommeren har der været godt gang i gryderne, da de fleste danskere valgte at holde sommerferie i Danmark.

‘Restaurant Lupinen kører fuldstændig fantastisk godt’, fortæller Johnny.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Udover at Marielyst har vrimlet med sommerhusgæster har Johnnys deltagelse i ‘Hell’s Kitchen’ også givet resturanten ekstra opmærksomhed.

’Den kørte godt inden at ’Hell’s Kitchen’ havde præmiere, men det er ingen hemmelighed, at min deltagelse har gjort, at folk synes det er ekstra sjovt at komme forbi, hilse på og spise’, fortæller Johny.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila: Frygter downs

Følg med i ‘Hell’s Kitchen’ hver onsdag på TV3 klokken 20:00 eller på Viaplay