Vild fobi får ‘Hell’s Kitchen’-deltager til at bryde sammen

I ‘Hell’s Kitchen’ bryder deltagerne ofte sammen på grund af pres, men forklaringen på aftenens store break down er dog en helt anden.

Af Lotte Knudsen - 7. oktober 2020 kl. 21:25

I aftenens afsnit af ‘Hell’s Kitchen’ brød Mathilde A sammen og måtte forlade sit hold og køkkenet under service. Inden service blev hun nemlig udsat for noget, som i følge hende, var meget grænseoverskridende og rystende.

LÆS OGSÅ: Sunnva og Martin tager stor chance i ‘Nybyggerne’

– Vi står og gør os klar, lige inden service går i gang, og pludselig er der en fra produktionen, der vil sætte en sikkerhedsnål i min kappe, fortæller Mathilde A til Realityportalen.

For mange lyder situationen helt harmløst, men sagen var en anden for Mathilde.

– Jeg har den største nåleforbi. Så da hun hiver ud i min trøje, bliver jeg helt panisk, for jeg er sikker på, at hun vil stikke mig med den. Herefter kan jeg ikke få følelsen ud af min krop, og jeg ryster helt vildt, fortæller Mathilde A.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Mathilde har haft nålefobi, lige så længe hun kan huske, og det er ikke kun sikkerhedsnåle, der skræmmer hende.

– Når jeg skal have taget en blodprøve, skal jeg have en varmepose på, og jeg skal ligge ned. Det kom dog lidt bag på mig, at jeg blev lige så bange for en sikkerhedsnål, fortæller Mathilde A og griner.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Der er dog en slags nål, som Mathilde A ikke er bange for.

– Mielcke troede i starten, at det var en kødnål, som jeg var bange for, og han satte derfor Elly til at stikke i mit køb. Så måtte jeg jo lige fortælle ham, at det kunne jeg godt selv klare. Jeg er på ingen måde bange for kødnåle, fortæller Mathilde A.

Se klippet fra ‘Hell’s Kitchen’ hvor Mathilde A bryder sammen.