Helle om 'Robinson'-exit: Den havde jeg ikke set komme

Så blev det fitnessdronningen Helle, der i aftes måtte se sig slået ud af årets ‘Robinson Ekspedition’.

Af Maiken Støvring - 3. december 2013 kl. 9:57

I aftenens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ virkede det til en kamp mellem pigerne og drengene – med Jeppe i midten. Og denne kamp kostede Helle overlevelsen i årets kamp.
– Om jeg havde forudset det? Nej! Vi havde total styr på drengene, eller det troede vi. Set i bakspejlet burde jeg efter 33 dage sammen med Jeppe have set den komme, for knægten er ikke skide god til at lyve, siger en ærgerlig Helle til Realityportalen.dk.dk og fortsætter:
-Den sidste dag før ø-rådet løb han rundt og var lidt forvirret. Det ikke den Jeppe, vi kender, men på daværende tidspunkt forstod jeg ikke noget. Men de kloge narrer de mindre kloge. That’ s the game!
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-teaser: Drengene mod pigerne 
Kunne sagtens have klaret mere
Den seje kvinde er især ærgerlig, fordi hun slet ikke var færdig. Om så ekspeditionen havde varet en uge mere, var hun klar.
– Det er pisse ærgerligt at ryge tre dage før finalen! Havde jeg været skadet, opført mig tosset eller andet, havde det været nemmere at acceptere.  Jeg kom for at slukke og lukke årets ekspedition, men sådan gik det bar ikke, fortæller hun og fortsætter:
– Jeg havde masse af kræfter at give af. De kunne godt have lagt en en uge mere på ekspeditionen, så vi var presset ud til det yderste. Så tror jeg også, at mine chancer havde været endnu større.
LÆS OGSÅ: Gravide ‘Paradise’-Sascha: Vi kender kønnet på baby
Respekt for Dues makeover
En af de helt store historier i ‘Robinson’ i år er Due, der er gået fra at være en forsigtig fyr, til at dræbe varaner om natten. Og den respekt ynder Helle også sin medspiller.
– Af alle dem det er tilbage, er de alle værdige vindere. De har klaret 33 dage, og det er sejt! Men jeg under Due at vinde. Han har taget en meget stor vending i sit liv, og pengene kan gøre hans hverdag en hel del nemmere, slutter hun af.
Se med, når finalen ruller over skærmen på mandag kl. 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Jessica Sky
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.