Helena fra 'Topmodel' drømmer om større bryster

Hvis topmodellen kunne bytte noget ud på sig selv, er der ingen tvivl om, hvad det skulle være.

Af Emilie Holm Egebro - 24. september 2016 kl. 13:55

Fire danske piger er tilbage i Kanal 4-programmet ‘Topmodel Curves’, som netop nu bliver sendt hver tirsdag og onsdag aften. En af dem er Helena Hem Thompson fra Randers, som håber på at vinde konkurrencen.
Helena er godt tilfreds med sin kurvede krop, men der dog én ting, som hun meget gerne vil have lavet om.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Mine bryster virker ikke
LÆS OGSÅ: Her er kvinden med verdens største naturlige bryster
– Hvis jeg kunne bytte noget ud på min krop, så ville jeg gerne have haft nogle andre bryster. Jeg vil gerne have noget mere volume i dem, da jeg synes, at det er rigtig smukt og feminint at have en fyldig barm, forklarer Helena til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg synes desværre ikke, at Gud lige har givet mig nogle gode bryster fra starten af. Der har jeg nok stået bagerst i køen, men så har jeg heldigvis stået forrest i køen med nogle andre ting. Men så er det godt, at jeg selv kan betale mig til nogle større bryster!
Følg med i ‘Topmodel’ hver tirsdag og onsdag klokken 20.00 på Kanal 4.
Se videoen nedenfor, hvor Helena og de andre piger fortæller om, hvordan mænd reagerer på deres udseende:


LÆS OGSÅ: Anne Mette ude af ‘Topmodel’: Det kom som et chok
LÆS OGSÅ: Marlene ude af ‘Topmodel’: Jeg er rasende
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.