Hele 'Star Wars'-triologien er nu online: Dét skal du se på HBO Nordic!

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på HBO Nordic i denne uge!

Af Louise Andersen - 29. december 2017 kl. 7:55

Aktuel

Star Wars – hele sagaen
I ‘Star Wars’ følger vi drengen Anakin Skywalkers vej mod at blive jediridder; hans drøm kommer pludselig indenfor rækkevidde, da Qui-Gon Jinn og hans padawan (Jedi lærling) Obi-Wan Kenobi nødlander på Anakins hjemplanet, Tatooine. Det går hurtigt op for Qui-Gon, at Anakin er noget ganske særligt, og drengens træning i ‘Kraften’ påbegyndes, selvom Jedi-rådet modsætter sig det.
Bonusinfo:
Den første film i serien kom i 1977, og siden har filmene udviklet sig til en decideret franchise, der blandt andet rummer otte film, adskillige computerspil, bøger, noveller og meget andet.
Universet og historien blev grundlagt af George Lucas, og filmene har en meget stor fanbase over hele verden.
– Hvad: ‘Star Wars’-sagaen
– Hvem: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: På HBO Nordic
LÆS OGSÅ: Historisk spiondrama: Dét skal du se på HBO Nordic!

Dokumentar

(Foto: HBO Nordic)


Agnelli
Fiat-magnaten Giovanni ‘Gianni’ Agnelli betragtes af rigtig mange som Italiens kronprins. For mange italienere blev Giovanni Agnelli “symbolet på, hvad Italien kunne udrette”. Agnelli beskriver sit utrolige livs højdepunkter og lavpunkter i fem afsnit i denne dokumentarserie.
– Hvad: ‘Agnelli’
– Hvem: Giovanni Agnelli, Marella Agnelli, Edoardo Agnelli m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: På HBO Nordic
LÆS OGSÅ: Lie Kaas i ny HBO-serie: Game of Thrones’ afløser?

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)


Taboo
‘Taboo’ udspiller sig i 1814 og følger James Keziah Delaney, en mand, som har set jordens mørkeste steder og vender forandret tilbage. Man antog, at han havde været død længe, men han vender hjem til London fra Afrika for at arve resterne af sin fars handelsimperium og genopbygge sin tilværelse. Men hans fars arv viser sig at være en vanskelig opgave, og med fjender overalt må James færdes gennem mere og mere komplekse territorier for at undgå sin egen dødsdom.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!

Nu på HBO Nordic

‘Rome’. I år 52 f.Kr forbereder Gaius Julius Cæsar sig på at vende hjem til Rom i triumf. Dette fører til en republiks undergang og et imperiums fødsel.
‘Dear John’. Et tilfældigt møde bliver til en uskyldig flirt, og på bare to uger er John Tyree håbløst forelsket i Savannah. Men John er soldat, og snart er der atter bud efter ham.
LÆS OGSÅ: Linses store sorg: Så dårligt er Jyttes helbred