Heidis store motivation: Jeg savner familien

Af Lotte Knudsen - 19. oktober 2022 kl. 20:30

Selvom de ikke kendte til meget andet i værktøjskassen end skruemaskinen, saven og hammeren, meldte Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg sig alligevel til ‘Nybyggerne’.

Optagelserne til den ottende sæson skulle nemlig finde sted i bydelen Nørrestrand ved Horsens tæt på Heidi Albrechtsens hjemby Juelsminde.

– Vi er et sted i livet, hvor vi virkelig gerne vil have vores eget. Drømmen er at komme tættere på Juelsminde, min familie og naturen igen, fortæller Heidi Albrechtsen til HER&NU, da ugebladet besøger parret i deres lejlighed i Aarhus.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Frederikke blev forladt af sin far: Min familie er en gave

Som barn gik Heidi på Juelsminde Folkeskole og som ung arbejdede hun i blandt andet i byens lokale isbutik, Vaffelbageriet og Super Brugsen. Efter folkeskolen tog hun bussen til Horsens, hvor hun gik på gymnasiet, men da hun senere skulle studere, flyttede hun til Aarhus, hvor hun mødte Lasse. Alligevel trækker det at komme til Horsens og tættere på hjembyen.

–  Juelsminde er hjem for mig. Det er virkelig fornemmelsen af ’’alle kender alle’’, og hele min familie bor i en radius af 10 km fra byen, det ville være sindssygt dejligt at komme tættere på, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Stine og Karsten har fire skilsmisser bag sig: Drømmeforhold

Fremtidsdrømme

Når Heidi Albrechtsen fortæller om sin barndom i den lille by, lyder det hele meget idyllisk. Sådan husker hun det også. Idyllisk, hyggeligt og frem for alt trygt. Nogle tanker der også fylder hos parret, når de reflekterer over deres egen fremtid.

– Når vi engang ude i fremtiden skal stifte vores egen familie, så betyder det også noget for os begge to, at vi føler, at vi bor, og har base, et sted, hvor det giver mening for os på længere sigt. Vi har smidt penge i dyre lejemål i rigtig mange år, så vi glæder os til, at vi engang sidder i noget, der er ægte vores, fortæller Lasse.

LÆS OGSÅ: Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste

Meget på spil

Parret har kigget på hus ved Horsens det sidste halvanden års tid, men uden at finde noget som de begge to kan lide. Derfor drømmer parret også om at vinde deres bolig i ‘Nybyggerne’, som har den ideelle placering, og som opfylder begges behov.

– Lasse kan godt lide, når ting er nye og funktionelle, og jeg kan godt lide at vores hjem er personligt og særligt. I ‘Nybyggerne’ har vi fået begge dele. Vi har bygget vores drømmehjem i den by, hvor vi gerne vil bo. Så der er selvfølgelig meget på spil, slår Heidi fast.

LÆS OGSÅ: Kanye West sagsøgt for næsten 2 milliarder

Om kæresteparret vinder deres drømmebolig og kan indstille deres boligjagt bliver afgjort, onsdag den 26. oktober, klokken 20.00 på TV 2, når der er finale i ‘Nybyggerne’.

LÆS OGSÅ: Vraget af TV 2: Nu vender hun tilbage til ‘Vild med dans’