Heftig forvandling: Kridhvide tænder og ni kilo slankere

ANNONCE: Nedenstående er udarbejdet sammen med virksomhederne Tandklinikken Østerbro og Rikke Solberg. Artiklen kan indeholde betalte links. På den røde løber ses TV-stjernen Simon Cowell, 59. Men han ligner ikke sig selv – han har nemlig gennemgået en heftig forvandling. På blot et år har han tabt sig ni kilo, og det er derfor en […]

Af Annonce - 27. august 2019 kl. 10:00

ANNONCE: Nedenstående er udarbejdet sammen med virksomhederne Tandklinikken Østerbro og Rikke Solberg. Artiklen kan indeholde betalte links.
På den røde løber ses TV-stjernen Simon Cowell, 59. Men han ligner ikke sig selv – han har nemlig gennemgået en heftig forvandling. På blot et år har han tabt sig ni kilo, og det er derfor en noget slankere Simon Cowell, der optræder på de røde løbere i disse dage. Dette skriver flere medier. Simon Cowell er kendt verden over, og han er mest kendt for sine dommerroller i America’s Got Talent, Britain’s Got Talent og X-Factor-programmerne i USA og Storbritannien.
På grund af Simon Cowells verdenskendte CV, er fotografer og journalister altid yderst opmærksomme på den famøse TV-stjerne. Straks ses hans fremtræden også på de røde løbere, og det er især på hans visit på løberen til kvartfinalerne på America’s Got Talent, at fotografer og journalister så forvandlingen. Her sås han nemlig i en særdeles slankere version end ellers. Men den slanke krop var ikke det eneste, der ramte spotlyset. Idet Simon Cowell smilede til kameraet, blev pressen blændet af hans kridhvide tænder. Hvorvidt Simon Cowell har fået bleget tænderne, er uvist – men det tyder på det.

Klar besked fra lægerne – omlæg din kost

Det er ikke helt tilfældigt, at Simon Cowell har tabt sig. I oktober 2017 faldt han om natten ned ad trapperne. Efter at være blevet kørt hastigt afsted på hospitalet, fortalte lægerne ham, at en kostændring var nødvendig. Simon Cowells tidligere diæt bestod meget af syltetøjsmadder, hamburgers og pølser – men nu skulle en sundere kost altså til. Dertil forklarede lægerne også, at Simon Cowell skulle fokusere på at få nok søvn om natten.
Dette kom klart som et chok for Simon Cowell, og forskrækkelsen udløste også, at han blev veganer. Dette har klart været med til at få kiloene til at rasle af ham.

Tandblegning – mere og mere normalt

Hvidere tænder er ikke kun noget, den verdenskendte Simon Cowell ønsker. Et stigende antal danskere ønsker nemlig også hvidere tænder og betaler gerne for en tandblegning. Via tandblegning gennem en tandlæge fjernes gullige nuancer. Nuancerne kommer med alderen og intensiveres af cola, kaffe, rødvin, te og tobak. Folk med en meget slidt tandemalje samt usundt tandkød skal dog passe på med blegningen. Her kan det være mere effektivt at foretage en anden behandling såsom plast- eller porcelænsfacader.
Selvom det kan være fristende at købe billige tandblegemidler på internettet, er det en dårlig idé. Udenlandske produkter er ikke underlagt samme lovgivning omkring indholdsstoffer som i Danmark. Og den danske lovgivning er stram for netop at passe på danskernes tænder. Tilfælde af ætset tandkød grundet for stærke produkter er sket netop ved brug af produkter fra udenlandske hjemmesider. En tandblegning i Danmark koster mellem 2.000-3.000 kr.
Blegeprodukterne indeholder brintoverilte samt en gel, som gør stoffet stift. Dette medvirker til, at stoffet ikke blot løber ud i munden. I stedet skal produktet lægges ned i en skinne, der skal bides i. Det er normalt at blive ramt af isninger efter en tandblegning. Dog er det ikke permanent. Symptomerne vil altså gå over efter et par dage. Er du interesseret i en tandblegning, kan du f.eks. få en hos Tandlæge Østerbro.

Perfekte accessories til at stå knivskarpt

Simon Cowell sørger altid for at stå knivskarpt på den røde løber. Tøjet sidder, som det skal, og er fra de helt rigtige mærker. Vil du også gerne stå knivskarpt, gælder det altså om at få fingrene i det rigtige tøj.
Her er LaLa Berlin tørklæder de perfekte accessories. De moderigtige tørklæder er fortsat enormt populære og er blandt de mest solgte tørklæder. Kvaliteten er også den røde løber værdig, idet tørklæderne er lavet af 100 % kashmir. Tørklædet kan styles på et utal af måder, så du får et unikt look hver eneste gang.