Hed flirt i ‘Robinson Ekspeditionen’: Hun er røvhamrende lækker

Ifølge Svensson flirtede ‘Robinson’-baben med ham allerede på dag et i ekspeditionen. Nu fortæller han, hvordan det går med flirten i dag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. september 2021 kl. 15:05

Den tidligere Superliga-spiller Martin Svensson er blandt de nu 17 deltagere, der fortsat kæmper i ‘Robinson Ekspeditionen’ og håber på, at de har det, der skal til for at kunne forlade øen med en halv million kroner og titlen som vinder af det hele.

Svensson gjorde sig allerede bemærket i første afsnit af ‘Robinson’, hvor han sammen med ‘Hold Nord’-kammeraten Martin går rundt og samler palmeblade sammen og taler om holdets muligheder i ekspeditionen. Hen nævner Svensson, at Adelina flirter med ham.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Første gang var med 38 år ældre mand

I videoen fortæller Svensson om sin oplevelse med at deltage i ‘Robinson Ekspeditionen’. Artiklen fortsættes under videoen…

– Jeg vil sige, at hun flirter lidt tidligt med mig. Hun vælger mig som nummer et, og hun nævner muskler. Hun nævner alt muligt. Ej, jeg prøver bare at booste moralen. Hun sagde nogle pæne ord om mig, siger Svensson i programmet, hvorefter han fortæller, at mange piger hjemme i Danmark er faldet for hans charme, og tiden vil vise, om Adelina gør det samme.

– Uha. Måske skal jeg prøve at slå mig ned med holdkaptajnen (Adelina, red.). Så kan vi lave et lille bryllup herovre i hjørnet, joker Svensson.

I dag lyder det det dog til, at den tidlige flirt ikke er blevet til så meget mere.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ ekspert jubler: Endelig gift

– Adelina er en konge pige. Hun er røvhamrende lækker, og hun er sød. Hun er lige så irriterende, som mine søskende er, og alle de her ting. Men nej – Adelina har en smuk mand hjemme i Aalborg, siger 32-årige Svensson til Realityportalen, der møder ham til premieren på ‘Robinson Ekspeditionen’.

At 23-årige Adelina til daglig bor i Aalborg, og han selv bor i Vordingborg, ser han kun som en fordel. Dog afviser ‘Robinson’-deltageren, at noget har udviklet sig mellem dem, siden de opholdt sig i Den Dominikanske Republik.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

– Du ved, jeg kan godt lide at have en smuk kvinde i hver havn. Adelina er lækker og sød, men ikke mere end det, slår han fast.

Svensson valgte at melde sig til TV3-programmet, fordi han manglede noget i sit liv, efter han stoppede sin karriere som professionel fodboldspiller. Han har tidligere spillet i blandt andet Silkeborg IF, Randers FC og Viborg FF.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

Læs mere om