Havfruen Lund Madsen ville føde i vand

Anders Lund Madsens kone Karin Prehst Lund Madsen tilbringer mange timer i vand, da hun arbejder som havfrue, derfor var det også naturligt at skulle føde i vand, men sådan gik det ikke.

Af Rikke Lynge - 20. november 2020 kl. 9:08

Tv-vært Anders Lund Madsen, 57, og hans 39-årige kone Karin Prehst Lund Madsen blev den 7. november forældre til en lille pige.

– Hun blev født herhjemme ligesom de andre børn, der også var med til fødslen, som de synes var meget spændende. Drengene var fælles om at klippe navlestrengen, fortæller Karin til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Silas bakkes ikke op af tidligere dansepartner

Parret kendte ikke kønnet i forvejen, hvilket de heller ikke har gjort med deres tre andre børn, Modig på otte år og Stærkodder også kaldet Stærk på seks år samt datteren Fri på to år. Den lille nye pige skal have navnet Vild.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Fødslen gik godt, men Karin, der arbejder som havfrue på akvariet Den Blå Planet i København, havde håbet på en fødsel i vand.

– Jeg nåede desværre heller ikke denne gang at føde i vand, da det gik meget hurtigt.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere

Karin havde ellers planlagt at føde i familiens eget bagekar.

– Jeg føder virkelig hurtigt, så vi nåede det ikke, selvom vi fik det fyldt denne gang. Sidste gang, da vores datter Fri kom til verden, nåede jordemoderen jo ikke frem, og Anders tog alene imod Fri. Det var en smuk fødsel og endnu vildere end Vilds fødsel, som var mere rolig, fortæller den nybagte mor.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Med tre børn fra et tidligere forhold kan Anders Lund Madsen nu kalde sig far til syv.