Havde Camilla og Lasse sex, før de blev kærester? Nu forklarer Camilla

Det gik hurtigt med at blive kærester på ‘Paradise Hotel’, men på andre punkter havde parret ikke slet ikke travlt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. november 2021 kl. 6:20

I denne uges ‘Paradise Hotel’ kunne man se, at Camilla Storm og Lasse Winther blev både ‘Paradise’-kærester og ægte kærester, som stadig ville være sammen, når de var hjemvendt til Danmark.

Det kom bag på flere af de andre paradisoer, da parret blandt andet havde kysset i smug og holdt fast i, at de ikke havde haft sex, selvom både Yazmin og David mistænkte dem for det.

Artiklen fortsættes under videoen med Lasse, der fortæller om ‘Paradise Hotel’…

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i Mascha Vangs virksomhed

Men i dag fortæller Camilla, at Lasse og hende altså ikke på noget tidspunkt endte under lagnerne i løbet af deres tid på ‘Paradise Hotel’, og at ingen af dem følte, at der var noget mærkeligt ved at blive kærester, før de var sammen.

– Lasse og jeg har bare en vildt god kemi, og vi komplimenterer hinanden enormt godt. Det gik ret hurtigt op for mig, at Lasse kunne lide mig for mig og min personlighed, og jeg har tidligere oplevet en del gange, at folk er blevet lidt “skræmt væk” af min personlighed, fordi jeg er så skør og umiddelbar. Men jeg tror bare, at vi ret hurtigt fandt ud af, at vi var et virkelig godt match, så sexdelen fyldte ingenting for mig på daværende tidspunkt, forklarer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

Hvorvidt hun ville have sex foran et kamera eller ej, var ikke en beslutning, hun havde truffet hjemmefra.

– Jeg sagde til min familie, at jeg ikke ville love dem noget, fordi jeg ville ikke sidde så langt væk hjemmefra med dårlig samvittighed over, at jeg havde gjort noget, jeg lovede ikke at gøre. Så jeg gik ind til det med et åbent sind, men det gik hurtigt op for både Lasse og jeg, at det ikke var et behov, vi havde, og at vi sagtens kunne vente, siger Camilla og tilføjer:

LÆS OGSÅ: TV-vært dulmede angst med alkohol: Endte på afvænning

– Sådan har jeg også før været i mine forhold, at man ikke får det hele første dag, så for mig var det som sådan ikke noget nyt. Og selvom følelser udvikler sig ufatteligt hurtigt inde på ‘Paradise Hotel’, så kunne jeg mærke, at jeg følte, at det med Lasse var ægte, så jeg ville gerne se, hvad det kunne blive til hjemme i Danmark i stedet for at “forhaste” tingene.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Havde det mentalt dårligt under ‘Vild med dans’

Læs mere om