Hartmann om Phillip: Vi skal ses igen

De kunne ikke holde fingrene fra hinanden i ’Big Brother’-huset, men uden for bliver virkeligheden en anden for ’Big Brother’-parret Phillip og Hartmann.

Af Marlene Juhl Skovgård - 11. marts 2013 kl. 8:19

Phillip og Hartmann hyggede sig gevaldigt inde i ’Big Brother’-huset, men med Hartmanns exit sluttede også romancen – måske for altid.
– Vi kommer da til at se hinanden igen, når Phillip har vundet det hele, men jeg er også sikker på, at det ikke kommer til at føre til mere, lyder det stille fra Hartmann.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Bianca: Jeg var ikke rå nok
Afstanden er for stor
Havde det ikke været for ‘Big Brother’, så var de to turtelduer, nok, aldrig mødtes – og havde de aldrig mødtes, var de også undsluppet erkendelsen af, at den geografiske afstand er for stor.
– Det er selvfølgelig hårdt at vide, at det ikke kan føre til mere sådan lige umiddelbart. Phillip bor og har jo sit liv i København, og jeg har mit at se til i Viborg, forklarer Hartmann til Realityportalen.dk.
Trods den geografiske afstand, lader Hartmann alligevel døren stå lidt på klem for Phillip.
– Jeg vil jo ikke miste ham, men samtidig er vi begge mere eller mindre afklarede omkring situationen. Vi talte også en smule om det inde i huset.  Men altså, vi tager den snak, når Phillip kommer ud, og så må vi må se, om det kan fungere.
LÆS OGSÅ: Sex i ‘Big Brother’-huset: Se klippet her
En gammel flamme
Inden Hartmann tjekkede ind i ’Big Brother’-huset, havde den frække blondine haft noget kørende med en fyr fra Viborg, ligesom Phillip havde noget kørende med en anden pige.
– Jeg sås lidt med en fyr i en måneds tid inden ’Big Brother’. Men vi sluttede det 100 procent inden opholdet, så jeg ikke skulle have dårlig samvittighed, hvis nu der skete et eller andet, forklarer Hartmann og tilføjer:
– Jeg er også glad for ham (red. den gamle flamme), og jeg bliver nødt til at høre, hvordan han har det med det hele – og med at jeg har haft sex i ’Big Brother’.
Den blonde skønhed ved endnu ikke, om Philip er mere end en ’Big Brother’ flirt, eller om der skal ske noget mellem hende og den gamle flamme. Under alle omstændigheder fortryder hun ikke, at hun havde sex med Philip i det berømte ‘Big Brother’-hus.
LÆS OGSÅ: Hartmann benægter: Jeg er ikke doven!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.