Harry Styles efter tragedie: Jeg er knust

En ellers fredelig søndag eftermiddag udviklede sig til et sand mareridt i Field’s. Nu reagerer Harry Styles, der skulle have spillet koncert ved siden af shoppingcentret.

Af Cecilie Løwert - 4. juli 2022 kl. 11:44

Søndag eftermiddag skete det værst tænkelige i shoppingcentret Field’s i København. Skud fra en riffel fik shopping-gæsterne til at flygte for livet ud af centret.

Tre personer nåede det ikke og blev dræbt, og fire hårdt sårede, efter gerningsmanden, der af politiet er beskrevet som en 22-årige etnisk dansker, på brutal vis skød efter dem.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche taler ud om sin krop: Jeg er ikke syg

Lige ved siden af Field’s ligger Royal Arena, hvor den internationale popstjerne Harry Styles skulle give koncert for 16.000 forventningsfulde fans.

Med mange af koncertgæsterne på plads var det også planen, at koncerten skulle afholdes på trods af tragedien, der udspillede sig lige ved siden af.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor blev ‘Kardashian’-stjerne hasteindlagt

Men i sidste øjeblik fortrød Styles, og koncert blev alligevel aflyst. Derefter sendte han en hilsen til alle sine danske fans på Twitter.

– Jeg er ligesom alle i København knust. Jeg elsker byen. Folk er så varme og fyldt med kærlighed. Jeg føler for oftene, de pårørende og alle berørte. Jeg er ked af, at vi ikke kunne være sammen. Pas på hinanden, lød det fra den 28-årige sanger.

LÆS OGSÅ: Kendt housewife slår tilbage: Hun var selv fuld hver aften

I ro og fred blev koncertgæsterne bedt om at søge hen til nærmeste metrostation, hvor de skulle køre til Vanløse Station. Her kunne de blive hentet eller selv rejse videre.

Den formodede gerningsmand blev senere anholdt af politiet. På et pressemøde berettede politiet også om, at der ikke er nogen indikation på, at flere gerningsmænd er involveret.

Læs mere om