Har ung mor fået nye bryster?

På Facebook florerer der rygter om, at Amanda Sisse Glæsner har fået lavet nye bryster.

Af Mikkeline Andersen - 14. september 2015 kl. 8:22

På de sociale medier lyder historien, at Amanda Sisse Glæsner fra ‘De unge mødre’ har fået lavet sine bryster større. Rygterne kender hun til, men afviser dem på sin blog. Endda meget klart.

– Jeg vil først og fremmest sige, at det naturligvis kun er et rygte. Mine bryster er præcis, som gud har skabt mig. Jeg har  aldrig været utilfreds med dem, så derfor har overvejelserne om at få dem lavet været, lad mig se, ikke eksisterende, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse erkender: Det er hårdt at være alenemor
Klager ikke
Selvom Amanda Sisse er mor til sønnen William, så har det ikke betydet hængepatter. Faktisk er brysterne ifølge den unge mor perfekte.
– Jeg er så heldig at have en perfekt siddende C-skål, som jeg ikke skal klage over. Fordi jeg ikke har ammet, sidder de stadig, som de gjorde, før William kom til verden, skriver Amanda Sisse og understreger:
– Så lad os lige en gang for alle afkræfte netop det rygte.

Tjek den unge mor og hendes bryster ud i galleriet.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Jeg har ikke brug for en kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.