Har Rikke Chili fundet sammen med eksen igen?

Rikke Chili synes, det er svært at være single, og hun tilbringer da også en del tid med ekskæresten.

Af Rikke Lynge - 28. februar 2022 kl. 6:55

Rikke Chili kendt fra ‘For lækker til love’ og ‘Divaer i junglen’ er for nylig spottet sammen med sin ekskæreste Martin i Istanbul, og selvom Martin har delt et opslag på Instagram, hvor de to ligger ret tæt, så har de altså ikke fundet sammen igen, fortæller Rikke til Realityportalen.

– Vi er ikke kærester, men vi holder jo stadig meget af hinanden. Vi gik ikke fra hinanden grundet manglende kærlighed, så vi har stadig et godt forhold til hinanden. Når det ikke er kærligheden, der er forsvundet, men andre ting, der resulterede i bruddet, er det sgu svært, fortæller Rikke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

Buddet er især svært, da der er to børn indblandet.

– Martins to piger betyder så meget for mig og omvendt, fortæller Rikke.

LÆS OGSÅ: Petra i opråb: Hvorfor skal vi kalde den morkroppen?

Rikke afviser ikke, at de måske en dag finder sammen igen, men ikke nu.

– Der er i hvert fald ting, der skal arbejdes på, før det kan komme på tale. Men ingen ved, hvad fremtiden bringer, fortæller Rikke, der var i Istanbul på en arbejdsrejse.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother stopper

Rikke er kun lige begyndt at arbejde igen efter en periode med stress og depression, og så var det rart med støtten fra ekskæresten på turen.

– Det er først nu, jeg skal lære at “leve et normalt liv” med stressen. Den dukker stadig op, hvilket min psykolog har forberedt mig på. Jeg skal lige vænne mig til det igen, men det føltes fantastisk at være til nytte igen, forklarer Rikke og fortsætter:

– Det, jeg kæmper mest med nu, er at lægge begrænsninger på/for mig selv. Jeg SKAL holde mig til x antal timer og trappe stille og roligt op, og dét er jeg dårlig til, fortæller Rikke, der har været single siden november 2021.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer overrasker Line: 10 år med nyt hjerte

Læs mere om