Har 'Love Island'-babe scoret Fie Laursens eks?

Julie Melsen og Frederik Valeur dukkede op på den røde løber sammen.

Af Louise Vilsbøl - 24. januar 2019 kl. 13:04

Det lignede et nyt par i reality-land, da ‘Love Island’-vinderen Julie Melsen i går aftes dukkede op til gallepremieren på Thomas Vinterbergs ‘Kursk’ arm i arm med den tidligere paradiso Frederik Valeur, der dog nok mest er kendt for at være Fie Laursens ekskæreste.

(Foto: Bo Nymann)


LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles
Men betyder det, at Frederik har overtaget Olivers plads i dobbeltsengen, og vi skal til at heppe på Julfred i stedet for Juliver?
– Vi er bare gode venner, lyder det fra Frederik, som dog nægter at kommentere på, om der er noget romantisk imellem dem, og om det kunne udvikle sig til mere. Julie er heller ikke meget for at kommentere på deres forhold, men hun afviser, at de er kærester.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet
Selvom hun lige har vundet ‘Love Island’ og tilsyneladende fandt den store kærlighed på tv, så holdt kærligheden mellem Julie og Oliver ikke mange uger, efter de var kommet hjem fra Gran Canaria. Og Julie har ingen planer om, at hendes næste forhold skal være lige så offentligt.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Kasper: Derfor er jeg ikke kærester med Josefine

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele
– Jeg vil gerne holde mit datingliv privat, før der er noget, som bliver seriøst, fastslår hun
Frederik og Julie lagde dog ikke skjul på, at de var sammen til premieren i går, hvilket man kunne følge på hver deres Instagram. Men Julie vil hverken fortælle, hvordan de har mødt hinanden, eller om der er mere mellem dem. Til gengæld er hendes forhold til Oliver udelukkende venskabeligt nu, så der er vist ingen grund til at heppe mere på Juliver.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet med Jonas: Jeg har fundet en ny
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-Emilie har fundet kærligheden

Læs mere om