Har Janni sagt undskyld til Tina? Nu svarer Janni

Siden foråret har der været kølig luft mellem de to ‘Forsidefruer’-stjerner.

Af Nikolaj Vraa og Caroline Wigdal - 25. september 2021 kl. 18:55

Janni Ree, 51, er ved at have fået nok af konflikten om det store værelse med havudsigt og hvor meget, det efterhånden har fået lov til at fylde i ‘Forsidefruer’.

– Nu er det tredje gang, de kører den og viser værelser. Jeg er målløs, siger hun til HER&NU om TV3’s besættelse af deres rejse til Færøerne for mere end et år siden.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Hun har ikke sagt undskyld til Tina Lund, 40, men konflikten mellem fruerne er et overstået kapitel.

– Vi har sluttet fred. Det skal lige siges, at jeg har talt i telefon med Tina og alt er godt. Vi har for nyligt lukket ned og glemmer det her. Vi talte i telefon i forgårs, sagde Janni i tirsdags til HER&NU ved premieren på Netflix-serien “Kastanjemanden”.

Det betyder dog ikke, at Janni nu ser Tina som sin veninde.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Olivia og Emil fortæller om den nye sæson ‘Paradise Hotel’…

LÆS OGSÅ: Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

– Vi er kolleger. Og så ser vi, hvad vej det går. Veninder er jo sådan nogle, der ser hinanden privat, og man svarer, når man skriver, eller i hvert fald ønsker hinanden tillykke med fødselsdagen, siger Janni.

Hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Havde sendt denne pige hjem

– Det kan være, det kommer, men nogle lægger jo mere i det, end andre gør. Men alt er godt, jeg vil ikke sige noget dårligt om Tina. Vi er videre som kolleger.

I det nyeste afsnit ‘Forsidefruer’ kan man se fruerne tale ud om hele konflikten. Her er Tina grædefærdig, og hun giver udtryk for, at hun troede, de var veninder, mens Janni er mere fattet og gør det klart, at det er de ikke.

  – Man takler jo ting forskelligt. I min verden er tætte veninder nogle, der ses privat. Det er jo ikke, fordi jeg vil virke hård, men jeg bliver overrasket. Jeg er da ked af, hvis hun ikke er kommet videre, og hun er ked af det. Men jeg føler selv, at jeg er ved at komme videre, slår Janni fast.

Janni Ree og Ditte Okman til premieren på Netflix-serien “Kastanjemanden”. (Foto: Lars E. Andreasen)