Har I også undret jer: Spiser de aldrig i 'Love Island'?

Deltagerne spiser i smug, og maden er ikke noget at råbe hurra for.

Af Louise Vilsbøl - 1. november 2018 kl. 22:00

I går rullede afsnit ti af ‘Love Island’ over skærmen, men man har endnu ikke set deltagerne spise et rigtigt måltid – bortset fra parvis champagnebrunch en enkelt gang og så gårsdagens klamme dyst med æblekage, hvis man kan kalde det et måltid. Man har set dem træne hyppigt, men tilsyneladende spiser de kun yoghurt og drikker drinks, kan det passe?
LÆS OGSÅ:  Du kan stadig nå at være med i ‘Love Island’
Eller også er der en helt anden forklaring på, man aldrig ser deltagerne spise. I ekstraprogrammet ‘Love Island Studio’ åbner programmets første udstemte, Michel, op omkring villaens måltider.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg kæmper for at blive clean

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup

Vil komme tilbage, hvis…

– Jeg troede faktisk først, at maden var fordi, de tænkte på, vi ikke skulle blive fede dernede, fordi det var virkelig på grænsen. Vi fik tun, alle de dage jeg var der, var der tun – gerne to gange om dagen til frokost og til aftensmad. Vi fik en masse kedelig fisk. Jeg tænkte sådan, at det var jo sundt og nærende nok, og jeg tænkte helt sikkert, at det var fordi, vi skulle være fit og være klar til tv, men det var bare fordi, de havde hyret nogle dårlige kokke, afslører Michel.
Herefter påpeger de to værter, at man aldrig har set dem spise rigtige måltider, men det er der en god grund til.
– Vi spiser omme bag ved, bare sådan hurtigt, fortæller Michel.
Spørgsmålet er så, om måltiderne ikke bliver filmet eller kommer med i programmet, fordi de ikke er særlig gode, eller om det er, som Michel siger, at måltiderne er lidt skrabede, fordi deltagerne ikke skal blive tykke. Se klippet med Michel herunder, og se hele programmet her.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3