Har du også undret dig? Derfor har Ralf en hvid plet i hovedet

Hvis man kigger godt efter, kan man se en hvid plet oveni Ralfs hoved i aftenens finaleafsnit på TV3.

Af Rikke Lynge - 29. november 2021 kl. 20:43

Ralf Østergaard Christensen er nået til årets finaleafsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’, og i det afsnit vil den opmærksomme seer bemærke, at Ralf har en hvid plet i hovedet mellem to af sine fletninger.

– Jeg har en forbinding oveni hovedet. Jeg blev limet oveni hovedet, fordi jeg slår hovedet i labyrinten, hvor vi skal samle de her fiskeben. Jeg hører, at Martin også mangler ét fiskeben, og jeg synes normalt, han er lettere til bens end mig, så jeg stresser fuldstændig, og så knalder jeg bare hovedet ind i en af de røde pinde, forklarer Ralf til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson Ekspeditionen’ med helt nyt tvist

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf fortæller mere om ‘Robinson’ 2021.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard stolt af Ralf: Han er pissedygtig

Ralf er derfor blevet limet og har fået en form for forbinding oveni, da det ikke kunne sys.

– Så da jeg skal sætte det fiskeben på til sidst, har jeg en blanding af eufori, men det snurrer også rundt, for jeg knaldede virkelig hovedet hårdt ind i den, fortæller Ralf, der undrer sig over, at man ikke ser, det bløder.

– Jeg registrerer det heller ikke selv, før vi går væk, så siger de andre, at jeg bløder. Men det var det hele værd, jeg havde kastet mig ind i den igen, griner Ralf, der var stolt af den personlige sejr i forrige ‘Robinson’-afsnit.

Ralfs hoved (Foto: Viaplay)

LÆS OGSÅ: Karsten Ree frygter for synet: Jeg er næsten blind

LÆS OGSÅ: SæÞór sejrede i finalen: Tænkte på mor